19. maaliskuuta 2015

I Got That Spring Feeling

IMG_0677 PicMonkey Collage IMG_0697 PicMonkey Collage IMG_0686
IMG_0732 IMG_0682
Aamuisin ei tee mieli vetää farkkuja jalkaan ja viimeiset 3-4 viikkoa mlkein päivittäin asuni onkin koostunut hameesta... Raitaa, röyhelöä, ihan mitä vaan. Kevät on tuonut mukanaan jonkin ihmeellisen hamekärpäsen, joka on iskenyt muhunkin. 
Alkuviikosta puin päälle uuden ihanan ja kesäisen röyhelöhameen. Se oli täydellinen löytö. Tyttömäinen, mutta juuri sopivasti minulle! <3 Sen kanssa olalleni pääsi äidin uutukainen. Mulberryn viininpunainen "Del Rey" laukku. Voih kun olen hieman jopa kateellinen tuosta kaunokaisesta...
* * * * *
Aika kului nopeasti ja huomenna onkin jo perjantai! Viikko sisälsi tekemistä ja muutoksia, kuten uudet olkapää pituiset hiukseni sekä elokuvissa käynti A'la Disney Cindrella. Ne jotka meidät tuntevat paremmin tietävätkin Disney villityksemme! Pelkkää lovea <3
Päivisin kävin koulua ja sisko kierteli kaupoissa uusia sisustusjuttuja ja kalusteita tukholmaan. Eilen vielä kätyiin leffassa koko perheen voimin katsomassa Focus.
Nyt sisko on taas Tukholmassa ja paluu normaaliin arkeen alkoi. Tänään pitkien treenien ja sen jälkeisen saunan merkeissä :)
* * * * * 
Good Night, Sleep Tight! <3

-JulijaKatariina-

6 kommenttia:

 1. Anonyymi19/3/15

  Waaaautsi! :O Aivan superhyber ihania kuvia! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanuus! <3

   Poista
 2. Anonyymi22/3/15

  Saako somessa esitellä feikkiä aitona?Jos ei ole aito ja se "selviää"???,mitkä on seuraamukset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm onpa outo kysymys :D No onhan se outoa esitellä feikkinä, useimmiten on kuitenkin muillekin tunnistettavissa onko kyseessä feikki vai aito. ja mielestäni ei kaiken tarvitse olla aina jotenkin niin hienoa jne ja itse ainakin mielummin ostan halpaketjun asian ja kirjoitan sen someen ilman huolen häivää kuin että käyttäisin saman verran rahaa jonkin kalliin kopioon ja huijaan somessa :) Ei siinä kai ole mitään seuraamuksia, mutta en suosittele :)

   Poista
 3. Anonyymi25/3/15

  Voisitko kertoa jossain postauksessa enemmän juoksu harrastuksesta ja mitä kaikkea siihen liittyy?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa että olet innostunut kuulemaan! Voisin tehdä jossain kohtaa kokonaa oman postauksen juoksusta :)

   Poista