10. maaliskuuta 2015

NRJ Workout

PicMonkey Collage IMG_0387 IMG_0482 IMG_0531 PicMonkey Collage IMG_0469
Heipsan!
Viikko on kulunut ja nyt olen taas täällä. Ranskalainen vaihto-oppilaani lähti eilen aamuyöllä. Viikko oli todella onnistunut. Vaihtarini oli super kiva, tehtiin ihanalla suomi - ranska porukalla kaikkea kivaa ja aika tuntui menevän ehkä jopa liian nopeasti... Onneksi toukokuussa on meidän vuoromme. France see U soon! ;)
* * * * *
 Eilen aamulla ei omalla tavalla rankan viikon jälkeen riittänyt energiaa menemään kouluun. Nukuinkin 9 asti, jonka jälkeen lähdin lenkille ilman minkäänlaista kiirettä :) Päivän oppiaineet olivat sen laatuisia että en jäänyt onneksi jälkeen mistään, joten pois ollessani sain käytettyä ajan hyödyllisemmin.
Aurinko päistoi ja mittari näytti +8, joten laitoin hameen päälle & hatun päähän ja lähdin läppäri ja iPadi kainalossa alakerran Cafe Carréhen tekemään koulujuttuja ja nauttimaan vihreää inkivääri teetä!
Tänäan sitten palasin arkeen klo 8 opon tunnilla, jota seurasi heti äidinkielen suullinen sitelmä ja myöhemmin vielä englannin esitelmä. Kaikkien kommelluksien jälkeen päivästä selviydtty ja nyt olen kotona. Pian treenikassi käteen ja treeneihin.
* * * * *
Kuvat on edelliseltä lauantailtta kun vietin päivän treenaten NRJ Workoutissa.

Pus <3

-JulijaKatariina-

9 kommenttia:

 1. Anonyymi11/3/15

  Ihania kuvia :) mitä mallia toi sun Parajumpers takki on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hmmm, Olisikohan se "denali"

   Poista
 2. Anonyymi11/3/15

  Asutko ihanassa Casagranden Talossa?Kahvilahan on sen alakerrassa.:-) <3

  VastaaPoista
 3. Anonyymi13/3/15

  Valkaisetko hampaitani jollakin?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valkaise... Yritän huolehtia hampaistani niin hyvin että valkaisut ja muut vastaavat ovat turhia :)

   Poista
 4. Anonyymi14/3/15

  Et vastannut asutko Casagranden talossa,mutta äiti kertoi,ettei siinä talossa ole yksityikotia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en ehtinyt oppitunnilla vastaamaan kaikkiin kommentteihin :) tosiaa siinä talossa on ainoastaan vuokra-asuntoja.. Mutta asun siinä ihan lähellä :)

   Poista
 5. Anonyymi14/3/15

  Tarkoitin Casarandella taloa,jossa on esim.Divaani.,mutta Carrehan onkin Donatellon paikalla.Entisen Artekin "takana" on B.C.omistama vuokratalo,jota en tarkoittanut.Näissä et siis asu,vaan lähellä:-).Kiva sijainti.Mekin asumme jokinäkymällä :-)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi14/3/15

  Korjaan:tarkoitin siis Casagrandella taloa jossa on Divaani.Menee kirjaimet sekaisin,kun takana vain parin tunnin yöunet.

  VastaaPoista