29. maaliskuuta 2015

Pineapple Makes The Day

Untitled Untitled Untitled
Untitled
 Voi eih! Sen sijaan että viikonloppu olisi rentouttavat 2 päivää mistä lyhennettiin 1h... niin tällä kertaa se tuntui reippaalta 10h. Olin ihan rättiväsynyt perjantaina kun pääsin 3 koulusta. Kuitenkin hyvän ruuan jälkeen jaksoin lähteä käymään salilla. Illalla katselin saunan lauteilta jokirannan valoja ja myöhemmin vietimme äidin kanssa pari tunteroista Pretty Womanin seurassa jonka jälkeen painuin pehkuihin. Hyvien unien jälkeen olinkin taas aamulla pystyssä reippaana puoli 7 lähdössä lenkille, samalla oven avauksella kun äiti lähti stockmannille ja johonkin vaali tapahtumaan.
Illalla käytiin katsomassa leffassa Big Game. Hmmm Jenkki-Suomi... Ei se lemppariksi noussut mutta olihan se pakko käydä katsomassa jo pelkästään mielenkiinnosta.
Tänään olen uoraan sanottuna tuhlannut koko päivän. En tainnut saada mitään hyödyllistä tehtyä. Ei yhtään tyylistäni mutta joskus näinkin! :)
Rentoutukaa vielä nämä muutamat sunnuntai illan tunnit! <3

-JulijaKatariina-

2 kommenttia:

 1. Anonyymi4/4/15

  taas oli tosi kiva postaus! Kysyisinpä tässä nyt vielä, kauanko aikaisemmin meet onedirectionin keikalle jonottamaan..? Ois kiva tietää, että mihinkäs aikaan sinne ihmiset ovat menossa. Hyvää pääsiäistä:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Emme varaa mitenkään kauheasti ylimääräistä aikaa keikalle. Meillä on numeroidut paikat joten riittää että istumme paikoillamme ennen kuin bändi astuu lavalle :)

   Poista