25. maaliskuuta 2015

Something Blue

asics asics1 asics2
Voi että kun menee hermot! Hitaan postaus tahtini taustalla on temppuileva läppäri... Netti ei lataa, kuvia on hieman liikaa eli 25 000, päivitykset ei pyöritä ja yhden kuvan flickriin saaminen kestää 3 päivää. Onneksi ulkoinen asema kuville on ostettu ja pikainen käytni huoltoon varattu. Sen jälkeen pitäisi toimia kuin uusi!
* * * * *
Näin kesän lähestyessä kauppojen hyllyille on saapunut kesä vaatteita, ja se koskettaa myös Stadiumia ja Intersportia. Erityisesti ne Niken ja Asicsen osastot houkuttelevat aina ohi kävellessä <3
Viime viikolla treeni vaatteiden haaveilu jäi kuitenkin taka alalle, kun kävin ostamassa uudet juoksukengät. Siinä kohtaa kun kengät näyttävät puolen vuoden käytön jälkeen siltä kuin minulla, eli sisäkankaat puhkikuluneet ja kantaosat sisältä reikiintyneet, tajuaa että on tullut treenattua aika paljon. Niimpä Pinkit Asicsen Gel Kayano 20 päivittyi hetksessä siniseen Gel Kayano 21. Niillä pystyy painamaan 22km ilman jalkavaurioita. Best ever!

-JulijaKatariina-

4 kommenttia:

 1. Anonyymi25/3/15

  Ihanat lenkkarit! <3

  VastaaPoista
 2. Anonyymi27/3/15

  Oi miten ihanat! Kuunteletko sä lenkeillä mitään musiikkia? Musta tuntuu että kun juoksee pitkää matkaa niin se alkaa tuntumaan melko tylsältä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih niin mustakin! Rakastan kuunnella hyvää musiikkia juostessa :). Sekin on tärkeää että musiikki on mukaansatempaavaa eikä se saa soida ripiitillä... siksi mulla onkin kännykässä 3 treeni soittolistaa joiden kesto on 2 tuntia joten ei tule pitkälläkään lenkillä kuunneltua samaa musiikkia.

   Poista