19. syyskuuta 2015

Must Have For Fall

Ihanan sateista lauantaita!
Toivottavasti olette heräilleet virkein mielin, vaikka aamulla ulos katsoessa näkyikin vain sumua ja märkiä katuja. Hieman ennen 8 laitoin keittiön radion päälle, aloin pilkkomaan tuoretta ananasta ja laittamaan aamiaista. Tunnin kuluttua otin termoksen kateen ja treenikassin olalle. Hurauttelimme vanhempieni kanssa Espooseen ja kävimme hakemassa otaniemestä numerolapun. Nyt pari tuntia vielä rauhassa; ruokaa, teetä ja Pinterestin selailua. Sen jälkeen treffaan juoksuseurani ja sitten vain tossua toisen eteen parin tunnin ajan :) Emmekä ole sokerista joten sade ei meitä haittaa...
* * * * * 
Sitten otsikkoon. Reipas viikko sitten olin äitini kanssa ostamassa uusia juoksukenkiä. Samalla matkalla eksyimme myös kiertelemään muuallekkin. Erään kaupan hyllyllä sitten nökötti nämä Timberlandin klassiset mokkaihanuudet! <3 Muistan kuinka pienenä omistin samaiset kengöät, enkä niistä yhtään välittänyt. Pari vuotta sitten kuitenkin rakastuin ensisilmäyksellä, kun näin lapin ruokakaupassa englantilaisella turistilla Timberlandit jalassa. Viime syksynä en niitä kuitenkaan raskinut ostaa, mutta nyt päätin että sen aika oli tullut.
Timberlandit ovat ehdottomasti hintansa arvoiset ja tämän tyyliset kengät ovat "must have" suomen syksyyn ja talveen. :)
IMG_8205 IMG_8190 IMG_8191 IMG_8194
©JulijaKatariina

6 kommenttia:

  1. Ihanat! Mullakin oli joskus nuorempana just tollaset, mutta vaaleenpunaset! En mäkään välittäny niistä yhtään... Mutta nyt oon kyllä ihan rakastunu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olen kuullut niin monelta muultakin saman tarinan! Kyllä nyt harmittaa ettei pinenempänä ymmärtänyt kuinka hienot kengät meillä oli :D

      Poista
  2. Anonyymi19/9/15

    Hauskaa kun kukaan ei ole pienenä innostunut noista kengistä, muistan nimittäin itsekin todella nyrpeänä niitä käyttäneeni lapsena, ja nyt todella himoitsen niitä kaappiini :) Blogisi on todella ihana ja kirjoitat hirmu kivasti ja koukuttavasti. Minulla olisikin yksi postaustoive: voisitko tehdä postausta laskettelutakeista ja housuista. Muistelen että laskettelet (tai no lautailet) ja teillä on oma mökki Ylläksellä, joten ajattelin josko voisit vähän vinkata uusia omasta mielestäsi kivoja laskuasuja tälle talvelle. Olen todella inspiraation tarpeessa!
    Ihanaa syksyä sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! pidän todella kirjoittamisesta, ja mielelläni sitä teenkin. samalla se toimii hyvin harjoituksena huonolle kieliopilleni ;) Ihana idea. Voisin tehdä postauksen missä olisi lasketteluasuista ja siihen voisin lisätä myös muitakin talvitakkeja inspiraatioksi niille jotka eivät laskettelumäkeen suuntaa :)
      Nauti syksystäsi <3

      Poista
  3. Anonyymi20/9/15

    Yhdyn edelliseen. Ja lisäksi laukku-ja asustepostausta odotellessa:)

    VastaaPoista