25. syyskuuta 2015

Bricks

Ihanan lyhyen koulupäivän, mukavan äiti-tytär lenkin ja salitreenin jälkeen se olisi nyt sitten perjantai-ilta!
Edessäni pöydällä on kasa koulukirjoja, ohjeet psykologian esseeseen sekä punnuksia, narua ja ohje fysiikan työhön, jonka palautuspäivä on huomenna. Auts en ole vielä edes kunnolla aloittanut...
Nyt aion kuitenkin jättää ne tuohon odottamaan huomista. Aion kömpiä sohvalle katsomaan Vain Elämää. Tänään VilleGallen päivä, muistakaa katsoa!
* * * * *
Vietin tänään Tintån lounaan jälkeen äidin kanssa pidemmän tovin käsityökaupassa. Voitte vain kuvitella mitä siitä seurasi :D Nyt lankoja on jokapuolella. Mohairia, alpaccaa, sukkalankaa... Eikun puikot viuhumaan, sillä tällä hetkellä tekeillä jotain superia :) Kuvia tulee varmasti kun työt edistyy->
IMG_8649 IMG_8673
Jacket Zara, Dress Forever 21, Scarf Yves saint laurent
Bag H&M, Hat H&M, Boots DinSko
IMG_8669 IMG_8725 IMG_8662 IMG_8712 IMG_8619 IMG_8637
©JulijaKatariina

6 kommenttia:

 1. Anonyymi26/9/15

  Todella kivoja kuvia ja blogisi on yksi lempiblogeistani. Sinusta saa kuitenkin valitettavasti vähän ylimielisen kuvan, kun et ikinä vastaa kommentteihin. Suomalaiset oikeasti menestyneet bloggaajat (esim. Alexa Dagmar) vastaavat kommentteihin todella nopeasti. Se osoittaa kiinnostusta ja arvostusta lukijoita kohtaan. Toivoisin tähän siis sinulta todella parannusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla! tiedän kommentteihin vastaamisen olevan suuri ongelmani. Vastaan kyllä aina jokaiseen, mutta se saattaa pahimmassa tapauksessa kestää viikon... Hitaus ei todellakaan johdu siitä etteikö minua kiinnostaisi. Saan aina jokaisesta kommentista sähköposti ilmoituksen ja pyrin siihen samantien vastaamaan, mutta usein en juuri sillä hetkellä pysty joten se jää tekemättä ja unohtuu, sitten se tulee mieleen vasta seuraava päivänä tai kun tulee uusia kommentteja tai julkaisen uuden postauksen. Mutta lupaan tehdä kaikkeni parantaakseni vastauksien nopeutta.
   Kiitos että ilmaisit rehellisen mielipiteen :)

   Poista
 2. Anonyymi26/9/15

  Kiva asuyhdistelmä:) Minkä valmistajan laukku? Olisi kiva nähdä postauksessa, minkä valmistajan vaatteet kyseessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku on h&m :) Yritän mahdollisimman usein muistaa laittaa jonkin kuvan alapuolelle asukokonaisuuksieni tuotteiden valmistajat... Lisään sen tähänkin :)

   Poista
 3. Anonyymi26/9/15

  Joo,vastaamattomia kommenneja on vaikka kuinka.Harri Koskisen tuolista alkaen.Laukkujen merkkejä kysytty usein.olis kiva,kun osoittaisit vähän enemmän ........lukijoita kohtaan.:)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi27/9/15

  Itsekin jäin oottaan sitä tuoli juttua,koska Julija lupasit siitä myöhemmin kuvia.Perhaps later?:)

  VastaaPoista