4. syyskuuta 2015

Having Too Much Time...

Mitä ihmettä teen päivisin 12 tuntia? Käyn koulua, olen ulkona, treenaan, tapaan ystäviäni ja kaikkea muuta sellaista. Joskus kuitenkin on liikaa vapaa-aikaa. Silloin syntyy tälläisiä jutskia...
Myönnän, kyllä niitä syntyy silloinkin, kun sitä ylimääräistä aikaa ei ole. Kuten eilen sattui käymään niin, että läksyajan käytin virkkaamiseen ja illalla tajusin niiden odottavan tekemättöminä työpöydälläni. Hups! Olen aina tälläinen vähän taiteellinen mummo, mutta välillä iskee sellainen kunnon "käsityökuume". Silloin tuntuu, että ei saa irrotettua puikkoja tai kynää kädestä. Toisaalta parempi niin, kuin istua päivät pitkät telkkarin tai läppärin ääressä :)
* * * * * 
Ennen kuin siskoni lähti Balille, hän pyysi, että kudon villasukat hänelle. Ei niitä kyllä taida Balin +25 lämmössä tarvita, mutta ehkä joskus myöhemmin sitten. Suostuin jättämään virkkaamani tyynyt kesken ja taiteilin hänelle amerikanlippu -sukat. 
* * * * * 
Nyt viettämään perjantai-iltaa. Arvaatteko jo mitä aion tehdä? No virkata ja katsoa Magic Miken. Huomenna -> Ihanaa menoa @ Pääkaupunkiseutu. Vi hörs :)
USA USA USA USA USA
©JulijaKatariina

4 kommenttia:

 1. Anonyymi4/9/15

  Oi kuinka söpsöt! :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi4/9/15

  Vitsi sähän oot taitava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos! Käsityöt ovat vaan niin kivaa tekemistä :)

   Poista