31. tammikuuta 2015

Lördag Löpning

IMG_7833 IMG_7831 IMG_7877
Hyvää lauantai iltaa rakkaat!
Rentoutuminen kotona kouluviikon jälkeen... Sitä tunnetta ei voita mikään!
Elokuvissa käynnistä on tainnut taas tulla tapa. Tuntuukin, että löydän itseni tavalla tai toisella joka viikonloppu istumassa Finnkinossa :D Eilen vuorossa oli Johnny Deppin seura ja Mortdegai.
Tämän päivän ensimmäinen "asu kokonaisuus" oli hyvin Nike painotteinen, noin 1 tunnin ja 40 minuutin ajan. Sen päätteeksi nopeat räpsäisyt, suihkuun ja aamupalalle. 
Päivällä suuntasimme Lieto halliin katsomaan kilpatanssin kilpailuja. Korkokenkiä, ystäviä, starsseja sekä kauniita mekkoja. Ikuista rakkautta <3

-JulijaKatariina-

10 kommenttia:

 1. Hei, onko noi zero pointit hyvät? :) ite harrastan salibandyä, niin voisko niistä just esim turnauksissa olla hyötyä, jos pelejä on vaikka neljäkin päivässä? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Ehdottomasti on hyvät! Itse olen ainakin tykännyt tosi paljon ja käytän esimerkiksi aina salilla. Ne on ihanan tukevat ja nopeuttaa palautumisa :) suosittelen testaamaan! ;)

   Poista
  2. Okei, täytyypä testailla sitten! :)

   Poista
 2. Anonyymi2/2/15

  Mun äiti sanoo aina,ettei naisen sovi istua haarat levällä.tiukkapipo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi20/2/15

   Toiset meistä eivät juutu stereotypioihin. Vahva nainen istuu juuri niin kuin parhaaksi näkee ja kokee. Keep up the good work Julija!

   Poista
  2. Hahhah, no ehkä se ei ole kaikkein sovelias istumatapa, enkä itsekään istuisi mekko päällä tai jossain julkisella paikalla haarat auki :D mutta lenkin päätteeksi se on aika rentoa eikä siinä kohtaa sillä ole väliä...

   Poista
 3. Anonyymi25/3/15

  Miten kovaa vauhtia yleensä juokset nuo lenkkisi? :) Ja mitä teet yleensä salilla(ryhmäliikunta tunnit vai puntti vai lihaskuntoa yms..)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkin aina pitää mennä fiiliksen mukaan, mutta yleensä perusvauhtini on 10-10.7km/h, ja vähitellen sitä pyrin aina parantamaan :) Salilla rakastan käydä ryhmä tunneillä, ne antavat vaihtelua juoksuun ja on ihana nähdä kuinka muutkin on innostuneita ja he antavat mukavaa energiaa. Myös ryhmä venyttelyt on BEST! Juoksijana kuitenbkin punttipuolikin on tärkeä sillä ylävartalon treenaus jää juoksussa huomattavasti vähemmälle :) Mutta lupailin äsken että voisin tehdä kokonaa treeneistä oman postauksen, joten sellaista on tulossa! ;)

   Poista