7. tammikuuta 2015

Inside.... The Orange Gift Box

IMG_6588 IMG_6591 IMG_6582 IMG_6585 IMG_8593
Paljastuksen aika!
Mitä siis sain joululahjaksi vanhemmiltani? Oranssin laatikon, jonka sisältö oli arvoitus.. Lopulta laatikosta paljastui kaunis harmaa - valkoinen silkkihuivi <3
Olin puhunut jo Brysselin matkalla hermeksen huivista äidille. Silloin ajattelin puheeni menevän suurinpiirtein toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos... Äitini kaapista kyseisiä huiveja löytyi, sillä isäni arvostaa niitä todella paljon. Olin jo unohtanut kyseisen toiveen, sillä ajattelin sen olevan omien säästöjeni hankinta joskus vanhempana. Nimittäin kaikista täällä blogin puolellakin näkyneistä merkki laukuista, huiveista ja muista kalliimmista jutuista olen itse maksanut kaikki, eikä vanhempani ole koskaan suostuneet sellaisia rahoittamaan. Nyt äiti ja isä kuitenkin yllättivät! 
Vaikka itse joulun vietto perheeni kanssa oli minulle tärkeintä, niin kyllä tämä lahja oli nappivalinta ja iso + kaiken päälle! Kiitos paljon :)

-JulijaKatariina-

6 kommenttia:

 1. Anonyymi7/1/15

  Ihana! jotenki tosi kauniin klassinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihh niin mustakin, ja se on helppo yhdistää monen kanssa :)

   Poista
 2. Anonyymi9/1/15

  Ihana huivi! :) aiotko mennä lukioon? Mihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä aion mennä lukioon ja se tuntuu minulle siltä oikealta vaihtoehdolta. Tavoitteena on Luostarivuori joka olisi jo tuttu nyt yläasteen jälkeen :)

   Poista
 3. Anonyymi9/1/15

  Miksi poistit täysin asiallisen kommenttini?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska kommentti ei pitänyt paikkaansa. Ihmiset saavat luoda minun puolestani omat mielipiteensä ja niitä saa kommentoida. Mutta ennakkoluuloiset ja vain kuvien perusteella tehdyt väärät oletukset kuitenkin korjaan. Kyseiseen kommenttiin liittyen olen monta kertaa maininnut kirjoituksissa, joten en nähnyt tarvetta enää vastata siihen :)

   Poista