22. tammikuuta 2015

Fresh Flowers & Working Out

IMG_8416 IMG_8419 IMG_8425
Hmmm taisi tulla lupailtua tyhjiä viimeksi :/
Tälläkään kertaa ei vielä tule kunnon uutta kuvasatsia. Valoisan ajan olen nimittäin käyttänyt kaikkeen muuhun kuin kuvaamiseen. Tällä viikolla olen käynyt ahkerasti treenaamassa, välillä aamuisin ja välillä iltaisin. Muun ajan olen käyttänyt mm. kirjan lukemiseen ja toisen etsimiseen... Miten voi olla mahdollista että kaikki Turkulaiset ovat samalla hetkellä päättäneet ryhtyä lukemaan juuri haluamiani kirjoja ja vielä Englanniksi. jokaisen kirjakaupan olen kiertänyt, eikä 3 kirjasta yhtäkään ole löytynyt. ei edes kirjastosta! Onneksi pelastava enkeli löytyi vihdoin tänään :)
Tänään vietin illan kunnon hikitreeneissä ja äsken tulin ihanan rentouttavasta saunasta. Huominen on vapaa, ja kalenteriin onkin kirjoitettu isolla "Take My Camera For A Walk" joten sitä odotellessa :*
Hyvää yötä & muistakaa levätä! <3

-JulijaKatariina-

4 kommenttia:

 1. Anonyymi22/1/15

  Ihanaa kun päivät taas alkavat pidentyä. Uusia kuviasi odotellessa. Sun blogi on niin hyvä, täynnä kauniita, loistavia kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Voi kiitos paljon

   Poista
 2. Anonyymi24/1/15

  hei ootko ajatellu mihin lukioon pyrkisit? ja miksi juuri sinne? vai lukioon ollenkaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se lukio on ollut jo pitkään suunnitelmissa ja sinne suuntaankin kesän jälkeen :) olen käynyt mm luonnontiedelinjan tutustumisessa mutta mikään ei ole koskaan varmaan :)

   Poista