10. heinäkuuta 2014

JUHLAT NAANTALISSA

Viime sunnuntai päivä vierähti mukavissa merkeissä ystäväni Pipsan rippijuhlissa, Naantalissa. Päivän prinsessa oli upean näköinen, en vain harmikseni saanut häntä kuvata... Maljassa oli ruusuja, pöydällä lahjoja ja toisella herkullisen näköistä tarjoilua. Päiväksi oli saatu ihana helle, niinpä istuimmekin onnittelu kahveilla ulkona :)
Alku viikolla vietin pari päivää Nellyn kanssa Turussa. Käytiin samppiksessa ottamassa hiukan väriä pintaan sekä turvauduttiin Finnkinon ilmastointiin, kun kävimme katsomassa leffan - Uusia Alkuja. Pidimme myös kahvihetken uudessa Tiirikkala kahvilassa. Kahvila oli todella suloinen ja ihanasti sisustettu! <3 Mikä ei yllättänyt, koska tiedän omistajan ja hän on onnistunut muissakin ravintoloissaan. Turku on kyllä ihana kesäkaupunki, varsinkin tälläiselle keskustassa asuvalle. Aamulla pääsee torille hakemaan tuoreita mansikoita ja illalla jokirantaan mentäessä pitää valita paikka vieri vierekkäin olevista ihanista ravintoloista.
Nyt nautin mökin terassilla ilta-auringosta... Talk To You Later! :*
IMG_7244 IMG_7257 IMG_7249
Dress Zara / Bag Louis Vuitton / Shoes Tory burch / Watch Daniel Wellington 
IMG_7251 IMG_7240 IMG_7226 IMG_7250
<3 

9 kommenttia:

  1. Anonyymi11/7/14

    Hei mistä olet tuon louis vuittonin laukun saanut kun ei ole aiemmin täällä blogin puolella näkynyt. Ja oikein kiva mekko tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukku on äitini jota olen aina välillä lainaillut, siksi sitä ei ole aikaisemmin täällä näkynyt :) hihhih mustakin mekko on tosi kiva kesäksi!

      Poista
  2. Anonyymi11/7/14

    Tosi kivoja kuvia ja kaunis julija!! 😊 Kiinnitin kanssa huomiota kenkiin ja laukkuun, ovatko uudet vai enkö oo vaan ennen huomannut? :)
    ~Sara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanuus! ❤️ kengät ostin hieman ennen konfirmaatiotani kirkkoa varten, ja nyt niistä tuli kesäkengät :) laukku on äidin vaatekaapista...

      Poista
  3. Ihania kuvia sulla ja voi ei ku oot kaunis! :)


    http://allbeautifullost.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Anonyymi13/7/14

    Millon teet postauksen liittyen sun treenaamiseen ja ruokavalioon? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se jossain vaiheesa tule, pitäisi vain saada hiukan hyvää kuvamateriaalia treeneistä :)

      Poista
  5. Aivan ihania kuvia! Sulla on upee tyyli :)
    -juliamatleena.wordpress.com

    VastaaPoista