18. heinäkuuta 2014

FRIENDS, FAMILY & RELATIVES

Mun reilu viikko on kulunut ystävien, perheen ja sukulaisten kanssa. 
Viime viikonloppuna serkkuni tuli helsingistä turkuun viettämään viikonloppua kanssani. Kierrettiin kaupungilla ja käytiin syömässä Blankossa. Oli ihana istua terassilla hyvässä seurassa, auringon paistaessa. Illalla mentiin elokuviin katsomaan Naapurit - leffa. Se oli ihan hyvä, mutta odotin siltä enemmän... 
Alku viikolla satoi ja ukkosti monena päivänä. Niimpä käytin päivät treenaamiseen, äidin kanssa kaupungilla asioimiseen ja kodin siivoamiseen. Iltaisin jatkettiin isosiskon kanssa Sex And The City tuotantokausien katsomista. Vielä 2 kautta jäljellä, sitten on taas kerran katsottu koko sarja alusta loppuun :D
Keskiviikko illalla mentiin äidin ja siskon sekä Nellyn hänen siskonsa ja äitinsä kanssa illalliselle Blankoon. Kaikki söivät ihania ruokia. Itse tilasin grillattua broileria, mansikka-vuohenjuusto salaatilla ja limebataatilla. Mums <3 Myöhemmin vielä kierrettiin jokirannassa markkinoilla ja mentiin Tiirikkalaan jälkiruokakahveille.
Eilisestä lähtien olenkin ollut mökillä. Aamun aloitin lenkillä äidin kanssa, jonka jälkeen pyötäiltiin kylälle noin, 8km suunta. Nyt aion vain istua hetken, ennen kuin lähdetään ukkini mökille jossa vietetään tänään illalla Kreoli juhlia.
Huomenna vietetään perheen yhteinen kesäpäivä, eli suunnataan Porijazzeille!
Enjoy your weekend :*
IMG_7344 IMG_7329 IMG_7331 IMG_7338
IMG_7336 IMG_7333 IMG_7330 IMG_7345 IMG_7343

6 kommenttia:

 1. Ihana blogi sulla, liityin lukijaks!❤️ Mistä muuten toi valkonen alustoppi on, oon ettiny tollasta jo pitkää ja myös toi sinininen paita on ihana mistä se on? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 nuo on itseasiassa rintsikat jotka on lindexistä, niitä on myös muita värejä :) paita on Zarasta

   Poista
 2. Tosi kivoja kuvia! Toi salaatti ja kana näyttää kyllä vaarallisen herkulliselta :O❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mmm se oli kyllä suussa sulavan hyvää! <3

   Poista
 3. Voi ku oot kaunis ++ ihanat vaatteet! :) <3


  VastaaPoista