4. heinäkuuta 2014

RIPPILAHJOJA

Heipsan, nyt on tulossa pika postaus... 
Eräät teistä kyselikin rippilahjoistani ja päätinkin laittaa teille kuvia niistä :) Sain kaikilta aivan ihania lahjoja, enkä omasta mielestäni saanut yhtään sellaista "turhaa" lahjaa. Lahjojen lisäksi sain rahaa ja shekkejä. Ne taitavat mennä hyvään talteen.. 
Annankin kuvien kertoa teille nyt enemmän, sillä olen aivan pian lähdössä RuisRockiin! Kävin jo eilen kurkkimassa festarialuetta kun oli äitini kanssa pyöräretkellä ruissalossa...
Nauttikaa auringosta rakkaat! <3
IMG_7004 IMG_7030 IMG_7027 IMG_7010 IMG_7012 IMG_6981 IMG_6987 IMG_6983 IMG_6989 IMG_6998 IMG_7011 IMG_7001

3 kommenttia:

 1. Anonyymi6/7/14

  AI ootko syntynyt kultalusikka suussa?? Joo, siis noi lahjathan on jotain 4 kertaa arvokkaampia kun mitä normaalit ihmiset saa ja noiden lisäksi sait vielä rahaa ja shekkejä! Mikset vaan suostu myöntämään tänne että olet rikas lapsi, joka saa kaiken mitä haluaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei anonyymi. En todellakaan ole syntynyt kultalusikka suussa! Tiedän kyllä että lahjani on todella arvokkaita enkä itse edes odottanut näin paljon kaikkea. En ole rikas lapsi, vanhempani on aina pitänyt huolen siitä että kasvan "jalat maassa", ja jos jotain kallista / hienoa on halunnut, sen eteen on pitänyt tehdä töitä!!! Jos saisi kaiken mitä haluaa, ei elämässä olisi mitään hienoa, ei olisi enää mitään mitä unelmoida tai odottaa. Olen kiertänyt maailman toisella puolella ja nähnyt miten ihmiset elää jossain muualla ja olen todella kiitollinen siitä että itselläni asiat on paremmin. Tajuan kyllä sen että ulkopuolisen on vaikea ymmärtää millainen perhe tai millaiset elämäntavat meillä on, varsinkin kun et minua henkilökohtaisesti tunne vaan voit ainoastaan lukea elämästäni täällä blogissa. Tiedän että tälläiset tavara postaukset alkaa herättää ajatuksia rikas ja lellitty, mutta te olette ne jotka näitä pyytävät. Ja hyvä anonyymi jos olet minusta tuota mieltä niin miksi luet ja vielä vaivaudut kommentoimaan asiasta, se kuluttaa sinun aikaa eikä siitä jää ainoastaan negatiivisiä ajatuksia mieleen :)

   Poista
 2. Anonyymi6/7/14

  Ihania lahjoja! Ja mun mielestä tällaiset postaukset on hyviä, etkä edes vaikuta sellaiselta joka on syntynyt "kultalusikka suussa" :)

  VastaaPoista