2. lokakuuta 2015

Opiskelua

Seuraavan viikon ajan pysyttelen hyvin hiljaisella linjalla täällä blogin puolella. Alkuviikon pieni jännitys purkautui eilen, lukion ensimmäinen koeviikko alkoi ja nyt on jo kaksi koetta takana. Aika väsynyt, mutta samalla helpottunut fiilis! Koulutöitä on tuntunut olevan loputtomasti, eikä aika ole tuntunut riittävän kaikkeen. Pitkä matikka, fysiikka, matsa, psykologia ja äidinkieli, yhteensä monta sataa sivua luettavaa ja opittavia asioita. Onneksi edessä on viikonloppu ja voi vähän höllätä! Nyt nautitaan ja ensi viikolla rutistetaan sitten viimeisetkin opiskelu energiat lukemiseen. Tsemppiä kaikille muillekin koeviikkoon ahkerasti opiskeleville :)
* * * * *
Tänään räpsittiin äidin kanssa muutamia kuvia sen jälkeen kun olimme kahvitelleet minun teehetkeni cafe Carressa. Tänään aurinkoinen sää salli ulkona istumisen ja hameen laittamisen. Ihanaa<3 Nutiskelun jälkeen oli ihana käydä hypistelemässä lankoja, mennä lenkillä ja laittaa hyvää ruokaa.

IMG_9006
Skirt Zara, Shirt H&M, Feather jacket UniQlo, Boots Dinsko, Bag Prada
Scarf Yves Saint Laurent, Socks Lindex, Sunglasses Ray Ban
IMG_8994 IMG_9010 IMG_8992 IMG_8983 IMG_9027
©JulijaKatariina

4 kommenttia:

 1. Anonyymi2/10/15

  Ihana asu ja kauniina olet vaikka koeviikko onkin meneillään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!:) Onneksi silmillä aurinkolasit, sillä kyllä ne yöunet ovat tavallista lyhyemmiksi jäänyt ja se näkyy hieman tummista silmäalusista...

   Poista
 2. Anonyymi12/10/15

  Voi sulla on ihania vaatteita! Millä otat sun kuvat ja millä ja miten mahdollisesti muokkaat ne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihh kiitos! :) kuvaan Canonin 700D järjestelmäkameralla, en ole mikään super muokkaaja ja olenkin aina tyytynyt Macin iPhoto / kuvat ohjelman muokkaus mahdollisuuksiin :)

   Poista