16. lokakuuta 2015

Eva Solo

Heipsun keipsun! :)
Alkuviikon koulupäivät käytiin reippaasti, vaikka ajatukset pyörivätkin ihan muissa maailmoissa. Pienenä poikkeuksena oli kuitenkin tiistain yökoulu. Päivällä kävin koulun jälkeen teho spinningissä, mitä tarkoittaa teho? Super polkemista ja niin hauskaa menoa että vatsalihakset särkivät :D
Illalla iskä kyyditsi meidät kimpsujemme ja kampsujemme kanssa koululle. Oli vaatteita, koulukirjoja, fleece-peitot ja makuupussit. Yötä myöten meno oli hulvatonta ja seura mahtavaa!
* * * * * 
Syysloma alkoi eilen aamulenkillä Ruissalon ihanissa maisemissa. Sen jälkeen nautiskelimme vain vapaa-ajasta. Illalla menin vielä hyppelehtimään tunniksi BodyAttackkiin, jonka jälkeinen rentouttava sauna kruunasi koko päivän!
Tänään aamulla loma jatkui suuntaamalla kohti Helsinkiä. Se on kuitenkin asia erikseen ja siitä omia kuvia ja postausta alkuviikosta :)
* * * * *
Tässä vielä lyhyessä esittelyssä uusin ostokseni. Äitini ehdottomasti halusi, että vaihdan kaupan muovipullojen kantamisen kunnon pulloon, josta ei irtoa mitään hiukkasia. Myönnän että itseänikin alkoi ärsyttää pullojen suun haju. Pelastukseksi löytyi Eva Solon BPA Free pullo joka on käytännöllisin ikinä!
Suosittelen siis: jos juotte paljon vettä, ostakaa terveellisempi & turvallisempi pullo :)
IMG_9214 IMG_9196 IMG_9216
©JulijaKatariina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti