23. kesäkuuta 2015

Midsommar @Stuga

IMG_4414 IMG_4287 IMG_4022 IMG_4318 IMG_4283 IMG_4015 IMG_4397 IMG_4305 IMG_4011 IMG_4389
Juhannus tuli ja meni! 
Tänä vuonna ei satanut lunta eikä lopulta edes vettä, vaan yllätykseksi aurinko paistoi! Keskikesän juhlaa juhlittiin mukavassa seurassa meren rannassa, jutellen katsoen elokuvia ja syöden mitä parhainta ruokaa! :) Toivottavasti muilla oli myös ihana juhannus.
* * * * * 
nyt täytyy kyllä yrittää alkaa petraamaan tämän päivittelyn kanssa... Kuvia ja tekstiä kyllä tulee mutta olen huomannut olevani todella hidas :D Postaukset tulevat aina monta päivää jäljessä, niin että kun uudet kuvat otetaan niin vanhat vasta julkaistaan. Täytyy opetella olemaan pikkuisen ripeämpi :)

-JulijaKatariina-

9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi24/6/15

  Mistä tuo mekko on

  VastaaPoista
 3. Anonyymi26/6/15

  Onks sun pakko palkita itseäsi jatkuvalla ostamisella? Tunnetko olevasi onnellinen vain kun saat jotain uutta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan! Enkä kylläkään ostele jatkuvasti... Tarkoitus ei oikeasti edes ole palkita. Mulla on sellainen ajatus että hos ostaisin muuten vain, se olisi tyhmää tuhlaamista. Siksi se ns. palkinto koulun päätöksestä tuntuu paremmalta koska silloin tiedän että sen eteen on tehty töitä ja se on ansaittua :)

   Poista
  2. Kun ostin Neverfullin, olin säästänyt rahoja siihen monen monta vuotta... Kun rahat oli kasassa en raskinut sitä ostaa koska ei ollut syytä. Silloin tein päätöksen "vitsi menen juoksemaan ruissaloon puolimaratonin ja jos pääsen maalin, ostan sen" ! Siitä olen kiitollinen koska en sitä ennen juossut ja ilman tätä palkitsemis ideaa en varmaan vieläkään juoksisi, mikä tuntuu kauhealta sillä se on elämäni rakkaimpia asioita :)

   Poista
 4. Anonyymi28/6/15

  Onks toi ihana kannu Brukalta? Ja Midsommar on yhdyssana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä brukan puodista löytyy kyseisiä kannuja :) Hups kiitos kun korjasit!

   Poista