13. kesäkuuta 2015

Jokirannassa - 8 / 6 / 2015

IMG_3990 IMG_3942 IMG_3992
Skirt Zara, Shirt NewLook, Coat Zara, Shoes Converse, Scarf Lv, Bag Lv Speedy,P6080599 IMG_3964 IMG_3938
Ei saisi valittaa mutta missä on meidän helle?! Aurinko kyllä välillä pilkottaa pilvien takaa ja houkuttelee ulos reippailemaan. Aktiivisuus on huipussaan kun sisälläkään ei tee mieli olla. Lenkki kilometrit kasvavat ja hyvällä ilmalla houkutus johdattaa samppikseen uimaan samalla kuuluu ottaa pientä väriä pintaan ;) Vaikka ulkona on ihanaa niin en kyllä pääse kesäisinkään salista & sen rakkaista jumpista ja spinningistä eroon... Mikä olisikaan kivempaa kuin lähteä suomessa kesän viettävän siskon kanssa yhtä matkaa salille keräämään kunnon hikeä pintaan. Öisin maittaa uni ja aamulla herää virkeänä taas uutenpäivään itse kun olen aamuvirkku niin taidan jopa kilpailla auringon nousun kanssa :D
* * * * * 
Päiviin mahtuu myös paljon muuta kuten parhaan ystävän treffailua, leffassakäyntiä ja ulkona lounaalla käymistä! <3 Kouluakaan ei voi totaallisesti unohtaa, sillä torstaina tuli lukiotulokset. 1. hakutoive hyväksyttiin. Se oli kyllä varma, mutta olihan se helpottavaa nähdä mustaa valkoisella. Nyt pitäisi tehdä vielä kurssivalinnat ja käydä Luostiksessa vastaanottamassa paikka.

Ihanan energisia päiviä teille kaikille! :*

6 kommenttia:

 1. Anonyymi14/6/15

  Voitko tehdä postauksen jossa esittelet lempi blogejasi, joita luet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin ehdottomasti! Niitä on paljon mutta karsin hieman niin mahtuu yhteen postaukseen :)

   Poista
 2. Anonyymi14/6/15

  En tunne ketään ysiluokkalaista/lukion aloittavaa,joka käy NIIN paljon lounaalla.Vanhempasi hemmottelevat sinua todella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän itsekkin että käymme yleistä enemmän ulkona syömässä, en ajattele sen olevan hemmottelua vaa se johtuu enemmänkin siitä että se on ainoa aika jolloin jokaiselle perheenjäsenelle sopii irrottautua omista asioistaan ja näin saamme vietettyä ruokailun yhdessä perheen kanssa :) Muuten jokainen vain tulisi ja menisi ja söisi silloin kun huvittaa, ainakin yleisesti ...

   Poista
 3. Anonyymi14/6/15

  Nämä kuvat ovat upeita!:D Voisitko tehdä joskus postauksen sun liikunnoista vaikka viikon ajalta? :) Olet suuri inspiraation lähde! Olisi myös kiva jos tekisit joskus myday-postauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Liikunnasta mulla on super paljon postaus ideoita, että en edes tiedä kuinka toteutan kaikki... Myday on hieman jäänyt mutta pidän sen mielessä tylsän päivän varalta.

   Poista