13. huhtikuuta 2015

Weekend Full Of Joy & Failures

IMG_1134 IMG_1131 IMG_1129
Viime aikoina olen taas kuvannut huomattavan paljon olohuoneen pöydällä aalto-vaasissa vaihtuvia kukkakimppuja. Voinkin varoittaa että niistä ette pääse eroon, sillä minulle kukat ovat merkki lähenevästä kesästä! Onkin vaikeaa ajatella että koulun numeroiden antoon on enää reippaat 4 viikkoa..
* * * * * 
Viikonloppu alkoi hieman epämukavasti. Perjantaina keskeytin koulupäivän 12 jälkeen ensimmäistä kertaa elämässäni kun yhtäkkiä tulin todella huonovointiseksi, mahaa koski ja hengittäminen sattui. No sen syy ei koskaan selvinnyt mutta onneksi se ei myöskään haitannut paria tuntia pidempään... Myöhemmin illalla istuin elokuvissa katsomassa Outolintu - Kapinallista parhaan ystäväni Nellyn kanssa. Oli ihanaa nähdä ja jutella pitkästä aikaa! :)
* * * * *
Lauantaina kävin ikeassa ja treffasin Liian illalla. Vietettiin muutama tovi auringon paisteessa Fontanan terassilla. Ihanaa! Ilman harmeja en kuitenkaan selviytynyt, sillä sain aiheutettua etusormeeni mojovan kokoisen about 1/2cm syvän haavan, joka vuosi kuin viimeistä päivää :( Tällä hetkelä sormi on turvonnut, sitä särkee ja haava on arka ja punainen.
* * * * * 
Nimipäiväni ja Masku Maraton kuitenkin kruunasivat kaiken hyvin onnistuneesti eilen! ->
More about that, tomorrow <3

-JulijaKatariina-

4 kommenttia:

 1. Anonyymi13/4/15

  Odotan kuvia tuolistasi:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän sellaiset saada otettua tässä joku päivä :)

   Poista
 2. Anonyymi15/4/15

  Hei! Mikä macbook sulla on? Oon itse ajatellut ostoa, mutten vielä ole varma minkä macbookin ostaisin? Voisitko sanoa hyvät ja huonot puolet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa löytyy MacBook pro 13. Omaan makuuni paras! Juuri sopivan kokoinen että se on helppo ottaa mukaan,ja parempi kuin Air sillä Prossa on Cd levy asema, joka itseäni on helpottanut huomattavasti. Voi esimerkiksi laittaa DVD:n pyörimään läppäriin ja yhdistää en kaapelilla Tv:seen niin voila ei edes tarvitse DVD soitinta :)

   Poista