26. huhtikuuta 2015

Ruokakaupan Ihanuus

IMG_0902 IMG_0907 IMG_0912
Voi että! pari viikkoa sitten törmäsin Kupittaan Cittarissa tälläiseen yhteen ruokarakkauteeni, kurpitsaan. Tälläistä en ollut kuitenkaan itse ennen ostanut joten päätin testata. Kun Nostin kurpitsan korista näin tuotelapun jossa luki jotain niin suloista joka pakotti viemään kurpitsan heti ostoskärryyn... Sweet Mama, kyseisen lajin nimi! Meidän S'mamamme lähti mukaan hetkessä ja kyllä se katosikin aika nopeasti sillä maku oli taivaallinen.
Eli jos kipaisette Citymarketissa ruokaostoksilla, suosittelen ;)

Tässä hieman erilainen postaus tällä kertaa.
-JulijaKatariina-

3 kommenttia:

 1. Anonyymi26/4/15

  Miten kirpputori?Tuoli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppiksellä meni todella hyvin vaikka sää ei tänään osuosinut meitä :) Ja tuolista tulee kyllä kuvia, ei välttämästtä heti seuraavina päivinä sillä huoneeni järjestys on kamala ikkunanpesun ja kirppis tyhjennyksen jäljiltä, mutta jossain vaiheessa :)

   Poista
 2. Anonyymi30/4/15

  Oon lukenu sun blogia melkein alusta asti ja mun on nyt pakko tulla sanomaan et sulla on aivan upee tyyli ja pukeudut muutenkin todella tyylikkäästi<3 Vaikutat myös tosi ihanalta ja mukavalta ihmiseltä, ja oon jo pitkään halunnu tutustuu suhun :)! että pystyisko sulle tulee juttelee paremmin tai tutustuu jossain :)?

  VastaaPoista