9. marraskuuta 2014

Hugs To Dad!

IMG_6870 IMG_6873 PicMonkey Collage
Ihan mahtavaa isänpäivää kaikille! <3
Minä ole ainakin viettänyt tämän päivän oman super-isini kanssa ja luulenkin, että niin myös useimmat teistäkin. Toivottavasti kaikki on muistanut halata & onnitella omaa isäänsä tai edes soittaa hänelle.
Aamulla heräiltiin rauhallisesti 9 jälkeen, eilisen kalenterin julkistus juhlan jälkeen. Rauhalisuus kyllä katosi, kun aloin päristelemään blenderillä... Syytetään smoothietani :D  Syötiin aamiaista yhdessä vanhempien kanssa, jonka jälkeen lähdettiin kävelylle jokirantaan. Pysähdyttiin myös pienelle kahvitauolle lähellä Turun linnaa.
Myöhemmin kokattiin yhdessä äidin kanssa: Ankan rintafiletta, sitruuna couscousin kera! Nam :)
Ruoka katosikin nopeasti nälkäisiin mahoihin, jonka jälkeen olemme vain istuskelleet kynttilöiden palaessa hitaasti tuikkukupeissa.

Aurinkoinen Smoothie:
1dl Mangoa palasina
1/2 Banaani
4 ananasrengasta (mielellään tuoretta)
Persikka / aprikoosi 
1prk (250g) Maitorahkaa
Tarvittaessa nesteeksi kookosmaitoa tai maitoa

Kaikki vain sekaisin blenderissä & nautti kylmänä! 

-JK-

6 kommenttia:

 1. Anonyymi10/11/14

  Ihana postaus taas kerran! Sun blogi on aivan mahtava <3 Kuinka monta kertaa viikossa käyt lenkillä ja salilla ja missä salilla käyt ja kuinka pitkiä lenkkejä keskimäärin juokset? :) Susta saa paljon motivaatiota omaan treenaamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanuus! Hmm no juoksen fiiliksestä riippuen 3-6 kertaa viikossa, eli mitään tiettyä ei ole. Salilla käyminen vaihtelee ja talvisin käyn enemmän salilla ja hieman vähemmän taas ulkona lenkillä. Lenkit ovat päämääräisesti tunnin sekä kerran viikossa on pidempi mikä on 1,5-2 tuntia :) Ehdottele jos sullaon mielessä jotain treenaamiseen liittyvää postausta. Ihana kuulla että olet motivoitunut!

   Poista
 2. Anonyymi13/11/14

  Lisää vaan näitä smoothie yms ohjeita:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti tulossa, muutama jo varastossa valmiina :)

   Poista
 3. Anonyymi13/11/14

  Top 10 joululauluja ja niiden esittäjiä;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. rakastan joulua, joten ehdottomasti tulossa :)

   Poista