8. marraskuuta 2014

Dear... What I Like

What I like

Laukku Louis Vuitton "Keepall",  Chanel "Classic 2.55", Yves Saint Laurent / Kengät Ugg, Primeboots "Engineer High" / Kello Rolex / Rannekoru Cartier "Love", Hermes / Meikkipussi Louis Vuitton / Puhelinkuori Michael Kors / Kaulakorun riipus Tiffany & Co "Return to tiffanys" / Vyö Hermes

Pieni kollaasi tähän väliin. Keräsin muutamia ihania juttuja jotka kotiuttaisin mielelläni <3 Hajuvedet on kuitenkin sellaisia jotka kuvaavat vain sitä että haluaisin mielelläni uuden mutta mitään tiettyä ei ole. Viikonloppu on puolessa välissä, ja niin myös tekemisetkin. 
Eilisen  vietin äitini ja isovanhempieni kanssa Helsingissä. Illan kohokohtana oli Svenska Teaterin: Mamma Mia Musikaali. 
Tänään aamulla heräsin aikaisin mummilassa ja lähdin aamulenkille. Aamiaisen jälkeen jo ennen klo. 10 lähdettiin äidin kanssa kaupungille. Ensimmäisenä Stockan parkkiin pääsyn jälkeen suunnattiin "kuusimetsälle" :D Tänään se tarkoitti Stockmannin puutarha osastoa ja sieltä hienoa teko silkki? joulukuusta. 
Nyt on päivällinen tulevan syntymäpäiväni kunniaksi vietetty kummivanhempien kanssa ja seuraavaksi kohti turkua.
Myöhemmin vielä juhlitaan Hyvän Arjen Kalenterin julkistusta. Kerron siitä lisää myöhemmin, mutta olen mm. osallistunut kalenteriin kuvaamalla... Lisää infoa löydät facebookista!

Hyvää Lauantaita! :))

4 kommenttia: