23. elokuuta 2014

New Niken Free & Training Stuff

Tässä olisi tosiaan kuvia noista neo ihanuuksista!
Pari viikkoa sitten kävin äidin kanssa hyvän tilaisuuden tullen Hansan intersportissa. Tarkoituksena oli käydä katselemassa tänään hetken treenivaate tarjontaa ja vähän mitä saattaisi tarvita syksyn tullessa ja salikauden lähestyessä. 
Tosiaan tälläisestä todella urheilullisena ihmisenä siältähän löytyikin kaikkea käytännöllistä. Aika kalliiksikaan tuollainen tulee... Mutta urheilu on iso osa elämässäni ja se kuuluu jokaiseen päivääni, joten hyvät varusteet on tärkeää! Ne maksavat itsensä ajan myötä takaisin. 
Mukaan lähti siis Nike Free 5 - lenkkarit, pääasiallisesti sali käyttöön. Omistan jo parit freet ja olen todennut niiden olevan ihan parhaat vapaa-ajalle ja kuntosalille!!!
Niken Vaatepuolelta löytyi pinkki fitness toppi, musta juoksu/sali toppi sekä Niken Pron musta treeni t-paita. Talveksi löysin myös Adidaksen pitkähihaisen paidan.
Melkein kaikki on päässyt jo testaukseen ja hyviä ovat! Värikin on huolella valittu, joten näillä mennään pitkään :)
IMG_8586 IMG_8580 IMG_8578 IMG_8605

10 kommenttia:

 1. Anonyymi25/8/14

  Oi kun on ihanan näköisiä treenivaatteita. Kateushan tässä iskee. Olen itsekin todella urheilullinen ihminen, olen ollut sm-urheilija ja nykyään käyn elixiassa 6-7 kertaa viikossa erilaisissa jumpissa ja salilla. Olen hoikka mutta en läheskään yhtä laiha kuin sinä olet. Kyselisinkin, että miten syöt päivisin. Syötkö koskaan mitään makeaa vai elätkö pelkästään raejuustolla. Mikäli syöt erittäin niukasti niin miten jaksat silti juosta niin pitkiä lenkkejä kuin juokset. Olisin todella kiitollinen mikäli vastaisit, sillä saan todella paljon motivaatiota urheilustasi ja hoikkuudestasi. Blogisi on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ano! Se että olet entinen sm urheilija kertoo susta jo todella paljon. Muista että kaikilla on erilaiset kehon rakenteet, ja uskonkin että olet sulla on ihana urheilijan hoikka vartalo. Älä koskaa ajattele että olet hoikka mutta haluaisit olla kuin joku muu, siitä seuraa yleensä pelkkää huonoa. Sen verran että en itse syö herkkuja. Mutta syön todella paljon ruokaa koska niukalla en jaksaisikaan juosta... Ravinto on todella tärkeää! Olen miettinyt että alkaisin päivittää enemmän urheilu ja treeni juttuja tänne blogiin, jos sulla on tiettyjä aihe ehdotuksia niin kommenttia tulemaan :) muista että olet ihana sellaisena kuin olet! <3

   Poista
 2. Anonyymi25/8/14

  Ihania vaatteita, saan samat kengät tässä lähiaikoina lahjaks :) Paljon toi musta Niken t-paita maksaa? Tarvisin samantyyppistä. Sun blogi on muutenkin ihana. Maksaaks se LV Neverfull MM siis myös vaaleana sen 655€?

  Jos vaan viitit käydä kurkkaamassa mun blogia ja liittyä vaikka lukijaks, jos tykkäät niin tässä ois linkkiä :) justmylifenothingmore-viivi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! T-paita oli muistaakseni reilu 35€, ja olen todennut todella hyväksi. Neverfull oli siis 685€ mutta nykyään se on kalliimpi koska sen mukana tulee sellainen pikkupussukka! Käypä tsekkaamassa saksan nettisivuilta :)

   Poista
 3. Anonyymi25/8/14

  Ensimmäiselle anolle: en oikeen nää miks sun pitäis olla tosi hoikka tai siis yhtä hoikka kun Julija. Jos sanoit olevas hoikka, eiks se riitä? Kauheetahan ois, jos kaikki ihmiset painais tismalleen samanverran, Julijalla saattaa olla myös eri ruumiinrakenne. Ei siis pahalla, kunhan totesin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta sun näkökulma on todella hyvä ja olen ehdottomasti samaa mieltä! Arvostan sun mielipidettä :)

   Poista
 4. aivan ihanat kengät kuten myös muutkin jutut :) love your blog!
  ♥: http://leave-world.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanuus! :)

   Poista
 5. Anonyymi29/8/14

  Kuuluuko esim Speedyyn ne nimikirjaimet kaupanpäälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllå kuuluu, nimikirjaimet on aina ilmaiset :)

   Poista