18. elokuuta 2014

WORTH OF SUMMER JOB

Nyt muutama kuva kesän alussa ostamastani uutukaisesta. Olin jo unohtanut tuon kaunokaisen kuvata, mutta pari viikkoa myöhemmin se palasi mieleeni. Nyt halusin julkaista teillekkin pari kuvaa, ettei kuvat jää vain läppärini varjoon...
Minulla oli tänä kesänä siis elämäni ensimmäinen kesätyö. Se oli todella onnistunut ja pidin siitä ihan hirveästi! Olin jo aikaisemmin päättänyt että palkka rahoilla haluan ostaa jotain pysyvää. Tiesin että laukkujen rakastajana sellainen voisi vaikka olla haaveissa.
Mielessäni on aina ollut että haluan elämäni aikana Louis Vuittonilta Neverfullin ja Speedyn, nuo ainaiset ja niin kauniit klasssikot! <3 Niillä tulee pärjäämään aina, jos niitä osaa käyttää oikein ja säilyttää hyvin! 

Ps. pahoittelen pika kuvien pehmeää laatua :(  IMG_8418IMG_8411 IMG_8431 IMG_8433 IMG_8434 IMG_8399 IMG_8442

9 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen, saisinpa mäkin tuollaisen ostettua mutta tulevaisuuden rahat taitaa mennä mopokorttiin ym. että pitää säästää. :/ Mun mielestä on kyllä tosihyviä kuvia! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että olet sitämieltä, ja musta tuo mopokortti on varsin hyvä säästön kohde! :)

   Poista
 2. Ihana ihana laukku, haluun ton saman laukun!❤️ Missä olit kesätöissä ja minkä ikänen oot? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin lakku on ihana ja jotenkin niin klassinen! <3 Olin Hansassa eräässä vaatemyymälässä ja täytän syksyllä 15 :)

   Poista
 3. Anonyymi18/8/14

  Paljonko tuo lv maksaa noin suurin piirtein, kun olin saman mallista luikkarin ihanuutta ajatellut? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi18/8/14

   Musta toi speedy ilman kantohihnaa on joku vähän päälle 500€ :) hihnan kanssa 990€ :)

   Poista
  2. Hmm, Musta tämä speedy 30 oli nyt hintojen noustui päälle 600€ hihnan kanssa se tosiaan on 900€. kannattaa käydä katsomassa LV:n saksan nettikaupassa, siellä hinnat todella lähellä suomen hintoja! :)

   Poista
 4. Anonyymi18/8/14

  montako lv:n laukkua sä jo omistat ? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh niitä on tullut nuo kaksi klassikkoa sekä 1 pikkulaukku hankittua... Mutta luotan laatuun ja toivon että laukut on mulla vielä 20 vuoden päästä, niinkuin äitinikin kalliit mulberryt on säilynyt nyt jo hänen käytössä 20vuotta :)

   Poista