4. toukokuuta 2014

IT'S GOOD TO BE BACK HOME!

Viikonloppu hurahtikin todella nopsasti! Ehkä se johtui siitä, että olin kuitenkin poissa kotoa ja näistä tutuista maisemista 2 viikkoa...
Perjantaina pidin sitä lököpäivää. Tosin se hiukan muuttui siinä päivän mittaan... Aamulla purin pianavat matkalaukut jonka jälkeen mentiin äidin kanssa Tintåån pihvilounaalle. Nam se maistui taivaalliselta "pitkästä" aikaa :P Illalla sittn vain katselin leffaa ja oleskelin lökärit jalassa sohvalla.
Eilen nukuin pitkään jonka jälkeen lähdin lenkille raittiiseen ulkoilmaan. Aamun kruunasin lenkin jälkeen ihanalla aamiaisella! 
Myöhemmin kävin äidin kanssa kaupungilla pikaisesti. Kävin ostamassa kotiin manteleita ja raaka-patukoita tulevaisuuden huonojen päivien varaksi.
Iltapäivällä näin pitkästä aikaa ystäväni Tildan. Istuttiin parisen tuntia Robert's Coffeessa vaihdellen uusia ja hieman vanhempiakin kuulumisia :) Siitä sitten jatkoimme matkaa leffateatterin puolelle. Käytiin katsomassa Se Toinen Nainen, joka oli meidän mielestä todella hyvä! Suosittelen :)
Tänään olen pääasiassa istuskellut kotona ja katsellut ikkunasta miten ulkona sataa rakeita. Aikaisemmin illlalla mummini tuli kylään, ja mentiinkin hänen ja vanhempieni kanssa Tintåån istuskelemaan ja syömään masut täyteen :)
Nyt nukkumaan ja huomenna Back to School!  
IMG_4216 IMG_4208 IMG_5180 IMG_4233 IMG_4230 IMG_4222 IMG_5183 IMG_4203
<3 Julija

3 kommenttia:

 1. Anonyymi6/5/14

  ihanan freshejä kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi6/5/14

   Ihan samaa mieltä! :) Tuli heti jotenkin kauhean kesäinen fiilis kun katto nää sun kuvat. Jotenkin niin värikkäitä ja kirkkaita... Ihana Lifestyle blogi sulla muutenkin :)

   Poista
 2. Anonyymi6/5/14

  nam, Ihanan näköinen aamiainen! muutenkin ihania kuvia, vähän erilainen postaus :)

  VastaaPoista