30. huhtikuuta 2014

PART 2 OF WILHELMSHAVEN

Perjantaina oli vaihdossa mukana olevan ystäväni Elinan syntymäpäivät. Aamu tunneilla oli yllätys, kun saksalaiset opettajat oli ostaneet Elinalle mielenkiintoisen lahjan... Siinä oli kyllä naurussa pidättelemistä, että huh huh :D 
Maanantaina oli myös viimeinen päiväretki suomalaisten kesken. Päiväretkistä en kuitenkaan kerro sen enempää, koska niistä tulee vielä omaa postausta :)
Eilen oli viimeinen päivä täällä. Aamulla mentiin Heinin kanssa kouluun, kun saksalaisemme lähtivät koko päiväksi jonnekkin oman luokkansa kanssa ja tulivat vasta illalla 7 jälkeen takaisin kotiin. Koulussa teimme uskonnon kokeet, jonka jälkeen mentiin tunniksi seuraamaan saksalaista kemian tuntia. Se olikin reissumme ainut oppitunti! Onneksi! Meno oli sen verran tylsää, kun opettaja puhui luokan edessä kemian merkeistä Saksaksi... Siinä ei pahemmin tullut opittua uutta :D 
Päästiin sitten jo 11 aikoihin koulusta. Meille päästyä menimme lenkille, luimme hiueman koulujuttuja ja vietimme teehetken. 
Aamulla oli lähtö Hampurin kautta kohti Helsingborgia, jossa vietämme hotellissa vapun. Nyt ollaan hetki sitten päästy lautalla yli Tanskaan. Huomenna matkan teko jatkuu Tukholmaan ja laivalla Turkuun. Hyvää vappua! :)
IMG_4641 IMG_4507 IMG_4514
Paita Lexington / Housut Hollister / Laukku Louis Vuitton / Kengät ConverseIMG_4643 IMG_4519 IMG_4492 IMG_4467 IMG_4525
<3 Julija

2 kommenttia:

  1. Anonyymi2/5/14

    Ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi2/5/14

    Toi reissu kuulostaa niin kivalta kokemukselta! kunpa meilläkin olisi koulussa tälläisiä ...

    VastaaPoista