27. huhtikuuta 2014

OLDENBURG 26.4

Eilen heräsimme Heinin kanssa reippaina jo 8 aikoihin, kun aurinko alkoi pilkottaa verhojen raosta sisään. Käynnistimmekin aamun omilla treeneillämme, ennen yhteistä aamiaista.
 Päivällä hypättiin autoon ja suuntasimme saksalaisten perheidemme kanssa naapurikaupunkiin Oldenburgiin. Sinne oli reilun puolentunnin matka. Perille päästyä yllätyimme kaupungin suuruudesta... Koko päivän sitten kiertelimme ja kaartelimme keskustan kauppoja. Pysähdyimme syömään erääseen kalaravintolaan, jossa söin herkullisen sushiannoksen. Nams! <3 
Illalla takaisin tultua kyselin ystävinltäni menneen viikon koulujuttuja ja keskityinkin niihin aika lailla loppu illan. 
Illalla nukkumaan mennessäni,  koko päivän kestäneen helteen kruunasi raju ukkonen. Se kuitenkin tuli ja meni silla tällä hetkellä ulkona taas paistaa ja meille on keksitty jonkin näköistä menoa illaksi :)
Bis Bald! :*
IMG_4783 IMG_4735 IMG_4764 IMG_4738
Paita h&m (tuunattu) / Housut h&m / Laukku Longchamp IMG_4736 IMG_4743 IMG_4728 IMG_4789 IMG_4748

4 kommenttia:

 1. Olis kiva jos kuvat ois saman levyisiä :) Millos sitä treeni-ja ruokapostausta ois tulossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse aivan samaa mieltä! Joskus on vain hankala saada niitä saman kokoisiksi, kun joutuu rajaamaan joitain kuvia... Treeni ja ruokapostausta ajattelin alkaa tekemään kun kotiudun täältä saksan matkalta. Ehkä ensiviikolla tai sitä seuraavalla. Pysy valppaana ;)

   Poista
 2. Anonyymi28/4/14

  Mistä toi paita on, vai ootko tuunannut sitä itse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on h&m t-paita minkä olen itse tuunannut :)

   Poista