2. marraskuuta 2013

HELLO NOVEMBER!

Hejssan! Päätin tulla tekemään Marraskuun alkamisen kunniaksi tälläisen pienen postauksen, samalla kun istuskelen sohvalla ja katselen jotain omituista elokuvaa televisiosta :D Ellen jäi meille syntymäpäivä juhlieni jälkeen eilen yöksi, ja laiskoteltiinkin pääasiassa tänään koko päivä... Leivottiin amerikkalaisia pannukakkuja ja katsottiin Bad Teacher leffa :) Äskennäin vielä Ninnin ja käytiin kahvilla Robert's coffeessa. Huomenna more pics! :* Loppuun vielä alkuviikon sadekelin asua :)IMG_5081 IMG_5240 IMG_5540
Paita Zara / Housut dr. Denim / Takki Zara / Kengät Hunter
IMG_5548 IMG_5242 IMG_5552 IMG_5237
<3 Julija

12 kommenttia:

  1. Anonyymi3/11/13

    Upeita kuvia, olet todella kaunis! <3

    VastaaPoista
  2. Oi ihania kuvia :) sun Zaran takki on tosi kiva!

    Sarina xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos! mäkin tykkään siitä kovin :)

      Poista
  3. Anonyymi3/11/13

    Voikun ihania kuvia! :) sun kuvat ovat aina yhtä upeita ja hyvälaatuisia!! Milla objektiivillä noista yleensä kuvaat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana ano! :) Kuvaan yleisesti aina tuolla 50mm, musta se on paras :)

      Poista
  4. oi ihania kuvia, ninkuin aina. sul on tosi mielenkiintosii asukuvia ja ihania ruokakuvia ja hienoja maisemakuvia yms. oot tosi nätti ja sul on ihana blogi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon inka! :) Ihanaa että tykkäät blogistani :) xx

      Poista
  5. Anonyymi3/11/13

    Olen aivan rakastunut sun blogiin. Otat tosi ihania kuvia ja olet aivan uskomattoman kaunis. Vähän kateus tässä iskee :) Pakko kuitenkin kysyä että onko noi sun Burberryn huivit aitoja kun näyttävät tosi erilaisilta mitä esim. Burberryn omissa kaupoissa tai Stockmannilla myytävät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihanuus! Tälläinen kommentti piristää mahtavasti iltaa:) huivit ovat ihan aitoja tuoa vaaleaa mikä on näkynyt aikaisemmissa postauksissa saa kyllä ihan helsingin stockmannilta, mulla on vaan mennyt todella huonoon kuntoon toi huivi mutta se on silti lemppari! <3 ja juu tuo punainen onkin itseasiassa lasten huivi :D se on ehkä metrin pituinen kun sain sen isältäni lontoosta kun olin 5vuotias:)

      Poista
  6. Anonyymi4/11/13

    Kerro kymmenen hyvää vinkkiä synttäri bileiden järjestämiseen ... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kommentoin jo niihin tuon seuraavan postauksen kommenteissa :)

      Poista