30. marraskuuta 2013

FRIEND & FRIDAY

Tässä on nyt tälläinen hieman kuvallisempi postaus :) Eilen vietin taas mukavan perjantai illan. Koulun jälkeen Nelly tuli junalla turkuun ja mentiinkin siitä suoraan muutaman kauppakierroksen jälkeen kauppahalliin syömään susheja. Jotenkin eksytään sinne aina :D Mutta toisaalta sieltä saa Suomen parhaimmat sushit! 
Myöhäisen lounastamisen jälkeen käväistiin Robert's Coffeessa nauttimassa Lämpimät Glögit <3 
Illan päätteeksi kaytiin katsomassa Nälkäpeli Vihan Liekit. Leffa oli todella hyvä, ja jopa parempi kuin ensimmäinen. Jos se on edes mahdollista...
Tänään kiertelin kaupungilla ja mukaani tarttui muutama ihanan pehmoinen ja lämmin juttu talvea varten, jotka äiti sanoikin ostavansa minulle pikkujoululahjaksi! :) (niistä kuvia huomenna, kun saan ne kuvattua valoisaan aikaan) Sen jälkeen kiertelin jokirannassa ottamassa kuvia kaupungilla olevista jouluvaloista ja Tänään Tuomiokirkon joulukuuseen syttyneistä valoista.
Illan olen yksin, kun vanhemmat ovat tuttavaperheen luona glögi juhlissa. Nyt istuskelen vain sohvalla ja suunnitelmana on alkaa katsomaan Yksin kotona: eksynyt New Yorkissa (sopien hyvin teemaan)  Nukkukaa hyvin kullannuput! :*
ps. tsekatkaa aikaisempikin teksti!
IMG_8405 IMG_8354 IMG_8340 IMG_8349 IMG_8341 IMG_8334
<3 Julija

8 kommenttia:

 1. Anonyymi30/11/13

  ihania kuvia ja upea tuo sun asusi! <3 :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihana! :)

   Poista
 2. Anonyymi30/11/13

  Vitsi tuo sun kello ja laukku on täydellisiä yhdessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään ihan hirveästi! :)

   Poista
 3. Anonyymi30/11/13

  todella kaunis taas olet! :) Ja toi eka kuva on ihan sika hieno!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih kiitos paljon! :)

   Poista
 4. Anonyymi1/12/13

  Hei voisitko tehdä lisää sellaisia postauksia mihin laitat esim niitä smoothie ohjeita? Kun ne näyttää sun kuvissa aina niin ihanilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta kai voin! :) Ajattelin laittaa huomenna ehkä yhden taivaallisen jälkiruokaherkun ohjeen, joten pidä silmät tarkkana :)

   Poista