19. elokuuta 2013

LINNANMÄKI

Heippa ihanat! :) Lähdettiin eilen aamulla Jannin, Lindan Ja nellyn kanssa ajamaan kohti Helsinkiä ja vielä tarkemmin Linnanmäkeä. Päivällä kun päästiin helsinkiin kierreltiin siinä aluksi vähän keskustassa ja käytiin syömässä pieni muotoinen välipala / aamupala Robert's Coffeessa :) Kiertelyn jälkeen lähdettiinkin Linnanmäelle päin. Onneksi sää salli, niimpä vietettiinkin huvipuistossa sellaiset 3tuntia. Illalla ajettiin vielä Mummilaan ja syötiin siellä hyvää ruokaa, ennen automatkaa takaisin turkuun. Kaiken kaikkiaan todella kiva päivä! :) Nyt taas kouluviikko käytniin ja kohti seuraavaa viikonloppua! <3 IMG_5913 IMG_2952 IMG_2965 IMG_2960
Paita ZARA / Housut Dr. Denim / Laukku Prada / aurinkolasit Ray Ban
IMG_2984 IMG_2966 IMG_2957 IMG_2988 IMG_2997 Kuva
<3 julija

16 kommenttia:

  1. Anonyymi19/8/13

    Aiiiiiiiiivan ihania kuvia!!!! <3 Alkoi itsekkin tehdä mieli lähteä Linnanmäelle. Tykkään paljon sun blogista :) Vaikutat ihanalta ja hyväsydämiseltä persoonalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! <3 Toi tuntuu aivan mahtavalta että oot tota mieltä :) Ja kyllä kannattaa mennä lintsille, mulla oli ainakin tosi hauskaa :)

      Poista
  2. Anonyymi19/8/13

    Hui kun olet kaunis! :o Olet aina sun kuvissa yhtä tyrmäävän ihanan näköinen! <3 Ja tykkään kun olet tuollainen luonnollinen etkä mikään wanna beee... Blogisi on muutenkin hirmu kiva ja sun vaateyhdistelmäsi ja muutenkin kaikki on tosi ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana :* Tykkään olla mielummin liian luonnollinen kuin ihan idiootin meikattu :D Ja toisaalta en jaksa varsinkaan kouluaamuina herätä puolta tuntia aiksemmin maikkaamaan, mielummin nukun pidempään :) Kiva että tykkäilet :)

      Poista
  3. Tosi kivoja kuvia ja ihana asu!!:-)

    liveyourdream-emma.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Anonyymi20/8/13

    Miten pidät sun hiukset noin kauniina ja täydellisinä? Mitä teet niille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kun olen aina ajatellut että ne ei ole mitenkään kivan näköiset :D mutta siis mä pesen mun hiuksia suunnillee päivittäin, tosin kesällä olen pessyt hiukan harvemmin. Ja käytän pesun jälkeen tuota Moroccan oil treatment hoitoöljyä. Se on aivan ihanaa! Se lisää hiuksiin kiiltoa ja vähentää kaksihaaraisia :) silloin tällöin suoristan hiuksiani mutta useimmiten annan niiden olla luonnollisina :)

      Poista
  5. Anonyymi20/8/13

    Omg! Rakastan sun blogia yli kaiken!! Ja onko ton paidan selkä muuten avonainen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun ihana kuulla!! ja juu on se avoin :)

      Poista
  6. Anonyymi20/8/13

    Aivan ihana blogi!! Tämä kuullostaa varmaan typerältä, mutta missä vietät ensi joulua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ei kuulosta yhtään :D Vietän joulua Ylläksellä Mökillämme, se on ollut aika lailla perinteenä viimiset 4 vuotta :)

      Poista
  7. Anonyymi23/8/13

    Mikä kamera sulla on ja tiedätkö, onko Canon eos 1100 d hyvä kamera? Voistko tehdä joskus video postauksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on itselläni 1000D:) ja olen kuullut että tuo 1100D on hyvä! Itse haluaisin ostaa uuden kameran missä olisi myös video mahdollisuus eli varmaan 600D tai juuri tuo 1100D :) Totta kai voin tehdä :) xx

      Poista
  8. Anonyymi20/9/13

    Ihana blogi ja olet aivan upea! Vaikutat tuollaielta joka pojan unelmalta! :) :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! enkä ole mutta olet ihana:*

      Poista