31. elokuuta 2013

ME NAISET TREND FASHION DAY!

Heippa! Elikkä olen viettänyt eilisen ja tämän päivän täällä Helsingissä, ja huomenna olisi vielä luvassa kaupungillakiertelyä. Jos ehdin, niin kirjoitan huomenna illalla kotiin päästessäni tai maanantaina koulun jälkeen koko viikonlopustani kokonaisuudessa. Mutta nyt kun minulla oli tässä hieman ylimääräistä energiaa, ajattelin tehdä teille erikseen postauksen eilisestä muotinäytöksestä :) Siispä, Eilen oli tuo Me Naiset lehden muotipäivä joka oli yksi Helsinki fashion Weekendin tapahtumapäivistä. Olen odottanut päivää viimeiset 2 viikkoa . Enkä kyllä odottanut turhaan! Se oli upeaa <3 Näytökset olivat hienoja ja kaikki oheistapahtuma hyvin järjestetty. Päästiin jälkimmäiseen näytökseen aivan eturiviin, mistä sai hyvin valokuvia. Niitä tulikin räpsittyä sellaiset 500 :D Tapahtumateltta oli aivan täynnä ihmisiä ja kaikki olivat pukeutuneet ihanasti! Päätettiin Nellyn kanssa että mennään ensikerrallakin. Nyt alkaa keskittyminen herpaantua joten lähdenkin tästä nukkumaan. Öitä :*


IMG_3398 IMG_3419 IMG_3417 IMG_3446 IMG_3407 IMG_3452 IMG_3499 IMG_3421 IMG_3401
<3 Julija

8 kommenttia:

 1. Anonyymi31/8/13

  Näyttääpäs tuo ihanalta! tunnelma oli varmaan kohdillaan :) Minäkin olin viimevuonna ja upeaa oli! Toivottavasti koit saman kokemuksen kui minä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitä se kyllä olikin! Kiva kuulla että olit viime vuonna ja sinulla oli jo silloin hauskaa :)

   Poista
 2. Anonyymi1/9/13

  Mistä olet ostanut viimeisimmän instagram kuvasi vaatteet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paita bikbok, housut hollister, turkisliivi on teetetty sudenkarvasta, turkiksen alla on cašhmere villatakki, laukku LV ja kengät Dinsko. Laitan vielä huomenna postausta jossa lisää kuvia asusta ja yksityiskohtia ja tietoa lisää :)

   Poista
 3. Sul on aivan ihana blogi! <3 Tykkään!!
  http://noorasliveanddays.blogspot.fi/ liity toki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla että tykkäät! :) xx

   Poista
 4. Anonyymi2/9/13

  Vitsi sä oot hyvä kuvaamaan! mikä kamera sul on?

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Mulla on Canon1000D ja 50mm objekti :)

  VastaaPoista