12. toukokuuta 2015

Turku City Run

IMG_2771 PicMonkey Collage IMG_2782
Ihanaa! Nyt on sitten annettu kaikki mitä oli annettavana. Kirjoitin eilen viimeistä kertaa nimeni yläasteen koepaperiin. Seuraavan kerran täytän koe paperia ensi syksynä lukiossa, hopefully 1. hakutoiveessani.
Nyt kun koulujutut ovat aika lailla done, pääsen päivittelemään tätä sosiaalistakin mediaa enemmän. Hups, instagram on nukkunut jo 9vk... Kuvia löytyy paljon ja läppärikin on taas kunnossa joten eiköhän bloginikin ala taas elää!
* * * * *
Viime lauantaina järjestettiin ensimmäinen Turku City Run. Ettekä varmaan ylläty kun sanon että olin siellä juoksemassa. Nyt täytyy kyllä sanoa että heikoin juoksu ikinä. Väsymystä oli ilmassa kun samaisena aamuyönä olin tullut 2-3 aikoihin Ranskasta kotiin. Juoksu lähti tahmeasti ja jo 4 km kohdalla alkoi jalat painaa. Kiitos ihanalle 2h jänikselle joka oli oma valmentajani joka tsemppasi jaksamaan maaliviivan yli aikaan 1h 59min. Ensi kerralla sitten paremmilla energioilla kohti tavoitetta!

-JulijaKatariina-

10 kommenttia:

 1. Anonyymi12/5/15

  Sun sporttisuus on super ihailtavaa! :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi12/5/15

  Kivaa kun pääsit kunnialla maalin.Uutisia ja kuvia Ranskasta!!!!:-) Ja kuvia tuolistasi !!!!:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä minuuteilla valmistumassa ensimmäinen ranska postaus ;)

   Poista
 3. Anonyymi13/5/15

  Paljonko sun keskiarvo oli viime todistuksessa?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskiarvoni oli joulutodistuksessa 9,5 :)

   Poista
 4. Anonyymi13/5/15

  Minkä lukion laitoit 1. hakutoiveeksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ykköstoive oli tuttu ja turvallinen Luostarivuoren lukio :)

   Poista
 5. Anonyymi14/5/15

  Miks et koskaan vastaa.Riittäis kun sanoisit ihan hyvä :-)Kerrot asioita,mutta jos joku kysyy,olet kuin et lukis komentteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi että sulle on tullut tälläinen olo... Mutta jos tsekkaat aiempia postauksia, vastaan kyllä aina kommentteihin :) en välttämättä heti samana päivänä kun kommentoidaan, mutta viimeistään silloin kun tulee uusi postaus :)

   Poista