27. helmikuuta 2015

The Long Time Favourite

rasva1 rasva2 rasva1
Hui hai! 
Arki takana ja viikonloppu edessä. Koulutöihin uppoutuneena en ole tännekkään ehtinyt päivittelemään... Nyt voi kuitenkin levähtää ja vain ottaa rennosti. Saunan jälkeen on ihana istuskella sohvalla läppäri sylissä ja katsoa Emma Gaalaa. Ehkä käyn vielä lämmittämässä basicin.. Eli teen :)
 * * * * * 
Huomenna luvassa taas super treeni lauantai. Aamulla lenkkarit jalkaan ja mars ulos lenkille. Hiekoitetusta puhdistettu jokiranta ja aamuinen lintujen laulu odottaa. Sen jälkeen paussi kotona aamiaisen merkeissä. 10 jälkeen suuntaan kävellen Caribiaan jossa luvassa... Nrj Workout! Paljon ihmisiö, hyvää musiikkia ja parhaita tunteja. Aivan mahtava treeni tulossa! :)
* * * * * 
Gaaloista mieleeni tuli alku viikon kohokohta... Oscar Gaala. Vuoden yksi odotetuimmista! Lenkin jälkeen pientä "herkuttelua", monien tuntien julkkis seurailua, mekkojen ihastelua ja palkintojen arvailua <3 Katsoiko joku teistä tuota upeaa glitter loistoa?
* * * * *
Kuvissa näkyy pitkä aikainen lemppari. Itse olen Kiehl'sin tuotteiden kannattaja. Kyseinen kasvorasva on aivan ihana. Hajuton ja nopeasti kuivuva eikä lähmi. Illalla rasvattua, aamulla herää kasvot "silkkisen" pehmeinä!
Love It <3

-JulijaKatariina-

6 kommenttia:

  1. Anonyymi27/2/15

    Moikka, minkälaisilla vaatteilla sä juokset näin talviaikaan? Itellä jotenkin aina joko liikaa tai liianvähän päällä :D ja minkä pitusta lenkkiä juokset noin aamuisin?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pitkähihainen Adidaksen paita mikä päällä Björn borkin hengittävä hieman paksumpi takki. Niiden lisäksi mulla on talvisin paksummat juoksuhousut ettei reidet palellu :) Älä huoli mulla oli aluksi ihan sama ongelma!!! :D viikonloppu aamuisin juoksen aina sellaisen 90-120minuutin lenkin koska silloin on aikaa. Arki aamuisin 45-60min :)

      Poista
  2. Anonyymi28/2/15

    Onko sulla vinkkejä, mitä kauppoja kannattaisi käydä katsomassa Tukholmassa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm... Zara, massimo dutti, mathilde on ainakin tosi kivoja Tukholmassa. Äläkä unohda Galleriania, Sture Galleriania, NK:ta, åhlensia tai melkein uutukaista Victoria's Secrettiä :)

      Poista
  3. Anonyymi28/2/15

    Näin sut tuolla Workoutissa! teki mieli tulla jutskaamaa mut taisin ujostella liikaa :-D oot tosi kaunis ja sulla on kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi vitsi olisit ihmeessä tullut jutskaamaan! Olin vielä yksin workoutissa joten aikaa olisi riittänyt :) mutta kiitos paljon ihanuus!

      Poista