7. syyskuuta 2014

Fight Back!

IMG_9514 IMG_9525 IMG_9531 IMG_9474 IMG_9583 IMG_9509 IMG_9528
Inspiraatio, Motivaatio & Vaikuttaja. Tiedän että sellaisena henkilönä monet pitävät Pekka Hyysaloa. 
Eilen Turussa pidettiin ensimmäinen Pekan järjestämä Fight Back juoksu. Matkana oli 2,6km ja tarkoitus on, että joka vuosi järjestetään uusi juoksu ja joka vuosi matka tuplataan. 
Itse olen tutustunut pekan tarinaan monen mutkan kautta. Juoksuvalmentajani Päivi on Pekan valmentaja ja hän kertookin usein innoissaan pekan kehityksestä ja treeneistä lisää. Voit käydä lukaisemassa Pekasta lisää täältä!
 Oli todella vaikuttavaa olla mukana juoksemassa ja nähdä kuinka paljon muita ihmisiä oli tullut paikanpäälle.

-JK-

6 kommenttia:

 1. Anonyymi7/9/14

  Olen saanut sinulta motivaatiota treenaamiseen paljon ja kiitos siitä! Kuinka monta kertaa viikossa käyt juoksemassa, kuinka monta kertaa käyt salilla jne? Pidätkö palautumispäiviä jne? Haluaisin tietää, kun haluaisin juosta puolimaratoonin vuoden kuluttua, ja haluasisin tietää paljonko lisää treeniä tarvitsen :) kiitos jo etukäteen jos vastaat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voikun ihana kuulla että olet saanut motivaatiota! Käyn noin 3-5 kertaa juoksemassa ja 2 kertaa salilla. Pidän palautumis päiviä, ne on todella tärkeitä jaksamisen kannalta. sopiva treeni määrä on varmaan sellainen 3-4 kertaa viikossa ainakin näin ensimmäistä puolikasta varten :)

   Poista
 2. Anonyymi9/9/14

  Oot aivan mahtava motivaation! Se että oelt noin nuori ja niin innokas ja rakastunut omaan lajiisi on ihailtavaa! <3 :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi11/9/14

  Toivottavasti kirjoittelet lisää urheiluaiheisia postauksia tulevaisuudessa :)

  VastaaPoista