7. kesäkuuta 2014

LOT OF TALKING

Heipsan! :)
Torstai aamulla Nelly saapui junalla turkuun. Suunnattiin heti alkuun samppalinnaan nauttimaan lämmöstä. Myöhemmin keskipäivää kohden alkoi kuitenkin viiletä, joten keräsimme tavarat ja lähdimme meille. Istuskeltiin pieni tovi ja syötiin välipalaa, ennen kuin lähdimme ulos. 
Lounas aikaan kaikki ravintoloiden terassit oli täynnä ja päädyimmekin istumaan jokirannassa olevaan ihanaan Cafe Art:iin! Siinä istuskellessä samalla teetä hörppien aika vierähti nopeasti. Mutta saimmekin kaikki kuulumiset ja halutut puheenaiheet käytyä läpi.
Illalla auringon paistaessa otimme Jopot ja lähdimme hetkeksi pyörillä liikenteeseen. Matkan päätimme Tintån terassille :)
Eilen Nelly lähtikin meiltä suoraan helsinkiin tanssitreeneihin. Sen jälkeen kävin isäni kanssa torikahvilla ja hoitamassa muutamia asioita kaupungilla. Päivällä hypättiin autoon ja nyt ollaan mökillä.
Kävin muuten katsomassa keskiviikkona isosiskon kanssa tuon Pahatar-leffan, se oli todella hyvä! 
me Disney rakastajattaret, heh :D 
IMG_6313
Toppi New Look / Neule UniQlo / Shortsit Zara 
 Kengät Nike Air / Laukku Louis Vuitton IMG_6308 IMG_6284 IMG_5235 IMG_6303 IMG_6297 IMG_5232

8 kommenttia:

  1. Eikä, ihan mahtavia kuvia, mahtava asu ja mahtavan kaunis sinä! Sulla on niin ihana tyyli kyllä kertakaikkiaan... <3 Hei millä objektiivilla nuo asukuvat on oikein otettu? :) Sun postaukset ovat ihan mahtavia aina ja niistä saa inspiraatiota.
    lauramariian.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka ihana kuulla että tykkäät! :) Kuvat on otettu Canonin 50mm objektiivillä :)

      Poista
  2. Anonyymi10/6/14

    Sulla on kyllä aivan superihana blogi ja sinun tyyli on aivan todella ihana! Muutenkin elämäsi vaikuttaa täydelliseltä kun matkustat paljon ja sinulla tuntuu aina olevan rahaa ostaa kalliitakin vaatteita ja asusteita. Lisäksi syöt vielä terveellisesti ja olet kadehdittavan laiha. Täydellinen tyttö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua, kuinka ihana kommentti! :* Elämäni ei kyllä ole täydellistä, mutta yritän elää nauttien elämästä mahdollisuuksien mukaan :)

      Poista
  3. Ihana blogi!!!! Ja noi kengät sopii tohon asuun super hyvin!

    sinin-blogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Anonyymi20/6/14

    Miksei sulla oo tullu postausta pitkään aikaan?:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelen rippileirini takia tullutta pientä taukoa! :)

      Poista