7. maaliskuuta 2014

MAURITIUS PHOTOS, PART 3

Buenos diaz! :*
Huh Huh nyt on kyllä rankat 5 päivää takana. Kokeita on ollut tiuhaa tahtia ja läksyjä on riittänyt tehtävästä toiseen... Sain jo edelliseen postaukseen muutaman kommentin hiljaiselostani. Pahoittelen hidasta tahtia kommentteihin vastatessa, mutta olen laittanut asetukset niin, että minulle ei esimerkiksi kommentoinnista tule ilmoitusta kännykkään. Siksi, ettei se piippaisi koko ajan nyt kun olen yrittänyt keskittyä kouluun. Vastaan kyllä kaikkiin kommentteihin heti kun itselläni on mahdollisuus  ja huomaan uudet viestit :)
Viikko on sujahtanut todella nopeasti ohi. Tänään meillä oli rippikouluun liittyvä nuorten ilta ja huomenna on luvassa 4,5h riparipäivä. Ei kauheasti innosta, mutta pakko sekin saada hoidettua...
Illalla aion vain rentoutua, katsoa Emma-Gaalaa ja laittaa jotain ihanaa iltapalaa! <3 

Tässä olisi luvassa viimeinen varsinainen osuus matkakuvia. Kävin polkuveneajelulla, vietimme kreolilaiset new moon-juhlat, söin ihania rapuja, loikoilin auringossa, jöin ihania hedelmä coctaileja ja kaiken kaikkiaan vietin ihanan matkan! <3 Takaisin tullessa lensimme Lontoon Heathrown kautta. Kenntällä söimme pitkän lentokoneessa istumisen jälkeen susheja. Kävin myös kentän peruskaupassa ostamassa ison pinon muotilehtia. Matkallani kassalle törmäsin yllättäen Babylipseihin, joita sitten myös tarttui mukaani :D Ennestään minulla oli jo Dr. Rescue.

IMG_1965 IMG_1108 matkanasu IMG_1209 IMG_1406 IMG_2126 IMG_1584 IMG_1212 IMG_1524 IMG_2015 IMG_2182 IMG_1194 IMG_2294 IMG_2296
<3 Julija

8 kommenttia:

 1. Anonyymi7/3/14

  Aivan ihania nämä kaikki sun matkakuvat! <3

  VastaaPoista
 2. Anonyymi8/3/14

  Mistä toi yksi liila mekko on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liila mekko on A Wearin :)

   Poista
 3. Siis apuaa, nyt tuli ihan kauhee matkakuume! Löysin just sun blogis ja haluun vaan et oot ihan älyttömän nätti ja sulla on ihana blogi <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhi monella on noussut matkakuume kuvien ansiosta... Kiitos paljon ihanuus <3 Piristit aamuani :)

   Poista
 4. Anonyymi27/3/14

  mitä nuo babylipsit suunnilleen maksoivat?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne eivät olleet kuin pari euroa kappale! :)

   Poista