11. helmikuuta 2014

TOMORROW!

Heippa! :)
Niinkuin sanoin aikaisemmin, niin tulin nyt kirjoittelemaan tännekkin.
Eilinen oli omalta osaltani viimeinen kunnon koulupäivä ennen hiihtolomaa... 
Nimittäin tänään meillä oli kello 9-13 talviurheilupäivä, jossa osallistuin lenkkiin + crossfittiin. Oli kyllä kokemuksena ihan kiva! päivän jälkeen lähdin vielä salille, kun olin aikaisemmin sopinut tekeväni tänään kuntotestin. Tein sen sitten sisukkaasti salilla ja siihen päälle vielä pienen lenkin. Koko päivä on siis ollut aika lailla treeniä... Ja nyt on kyllä todella uupunut olo! Eikun nukkumaan vain...
Huomenna onkin herätys 5 jälkeen aamulla, mutta ei koulun takia... vaan sen takia että meillä on luvassa lähtö kohti Mauritiusta jossa tullaan viettämään seuraavat 10 päivää.
Ihanaa! <3
Lupaan kirjoitella mahdollisimman pian kun päästään perille. Tosin se vie hieman aikaa, kun ensiksi on lento Pariisiin ja siitä sitten vielä 11h lento Mauritiukselle. 
Nyt pehkuihin :*
IMG_5669 IMG_5023 IMG_5666 IMG_0404 IMG_5665

2 kommenttia:

 1. mitä sä siis harrastat?:)
  Mut mulla tuli ton osote vaihdon kaa ongelmii ku luulin et olit poistanu sun blogin! Blogger ilmotti niin ja olin ihan hämmästynyt et miks ihmees, mut sit muistin et sanoit vaihtavas osotetta, ja koitin minkä olit sanonu, mut ei toiminu. Joko kirjotin sen väärin tai jotain mut näytti et semmosta blogii ei oo ja sit luulin että olit oikeesti poistanu sun blogis. Onneks löysin sun instagramista osotteen tänne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harrastan juoksemista. Kuulostaa oudolta mutta treenaan niitä puolimaratonien juoksua :) Sitten mulla on vähän sellainen on - off suhde kilpatanssiin. Virallisesti sen olen lopettanut 7 vuoden jälkeen, mutta se on kuitenkin niin lähellä sydäntäni että en taida ikinä päästä siitä vakituisesti eroon :D

   Harmi että sulle ilmaantui ongelmia vaihdon kanssa mutta hyvä että löysit tiesi takaisin tänne :)

   Poista