19. tammikuuta 2014

UNDER THE BLANKET!

Heippa! Nyt alkaa taas viikonloppu olla lopuillaan, ja seuraavaa aletaan odotella. 
Koko viikonlopun olen viettänyt pääasiassa yksikseni. Päätin jättää kerrankin aikaa vain itselleni. 
Eilen vanhempani olivat melkein koko päivän / illan ulkona ja tuttavien kanssa. Vietinkin sitten koko päivän salilla kunnon treenien merkeissä. Illalla kokkailin kotona hyvää ruokaa ja katsoin televisiosta tulleen The Break Up:in :)
Tänään päätin jäädä vain kotiin ja pitää löhöpäivän. Taisi sekin löhöpäivä jäädä vain ajatteluksi... Nimittäin päivällä auringon paistaessa ikkunasta mulle tuli olo että oli pakko lähteä ulos, keräsinkin sitten kimpsuni ja kampsuni ja lähdin lenkille. Muuten olen istuskellut koko päivän olohuoneen sohvalla, viettäen aikaa luskellen kirjaa ja katsoen hömppä elokuvia! :)
Toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu! :)
IMG_0279 IMG_0261 IMG_0251 IMG_0244 IMG_0275

8 kommenttia:

 1. Anonyymi19/1/14

  Ihanan näköinen marjamalja :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm se olikin todella hyvää! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! <3

  sweetascupcakebyliia.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Anonyymi21/1/14

  Millä salilla yleensä käyt ja kuinka monta kertaa viikossa (noin keskimäärin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn Gym2000 ja M&M kuntotalolla, treenimuodosta vähän riippuen.. Useammin käyn Gymillä koska se on lähempämä ja m&m jääkin ennemmin viikonloppuihin. Molemmat on tosi hyviä! No talvisin käyn melkein päivittäin varsinkin silloin kun on todella kylmä, mutta heti kun on lämpimämpää niin lähden lielummin ulos ja silloin salilla tulee käytyä vain 1-2 kertaa viikossa :)

   Poista
 4. Anonyymi24/1/14

  Sulla on aivan ihana blogi ja oot tosi nätti mutta mua vähän kyllä ärsyttää kun et ikinä vastaa mihinkään kommentteihin tai kysymyksiin mitä sinulle jätetään. Uskon että olet aivan ihana ihminen mutta se kun et vastaa kommentteihin niin antaa susta tosi ylimielisen kuvan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! :) Harmi että sinulle on tullut sellainen olo että en vastaa kommentteihin. Kyllä mä niihin aina vastaan mutta siinä voi mennä pari päivää jos en ole kirjautuneena bloggeriin. Yleensä edellisen postauksen kommentteihin ja kysymyksiin tulee vastausta viimeistään silloin kun julkaisen uuden postauksen :)

   Poista