10. lokakuuta 2013

VICTORIA'S SECRET!


Huh! Viimein sain tämän postauksen tehtyä. Ei siinä mennytkään kuin 3 viikkoa :D Laiskuus... Tilatiin elokuussa mulle Victoria's Secretiltä bikinejä. Ennen kesää olin yhdet jo tilannut ja rakastuin niihin niin kovin, että tuli kiusaus ostaa toisetkin. Tai ehkä kolmannetkin... Tehtiin sitten tilaus, ja tässä oli lopputulos! <3 Kuvissa on Tukholman lentokentältä ostettu Such A Flirt vartalorasva & Lontoon VS:ltä ostettuja alusvaatteita :) Nyt vain jään odottelemaan helmikuuta ja suunnitelmissa olevaa lomamatkaa! <3 Good night :*
IMG_4031 IMG_3615 IMG_3964 IMG_4013 IMG_4014

<3 Julija

10 kommenttia:

 1. Anonyymi10/10/13

  Ääääääääää Ihania bikinejä! :O <3<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih mäkin tykkään! <3

   Poista
 2. Ihania! Mistä noita voi tilata ja tuleeko tulleja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Victoria's Secretin omilta verkkosivuilta saa tilattua :) Tulleja kyllä tulee mutta mun muistaakseni ei mitenkään kalliita!

   Poista
 3. Anonyymi11/10/13

  Voi ei, mä en tiennytkään että tukholmassakin on vs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! No kannattaa ensi kerralla kun menee Tukholman lentokentälle käväistä :)

   Poista
 4. Anonyymi12/10/13

  Paljonko noi alusvaatteet suunilleen maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi en yhtään muista kun äitini osti nuo Lontoosta... Mutta netissä lukee dollareina hinnat, niin niistä saa hiukan ajatusta hinnoista. Useimmin niissä on paketti hintoja esim 3kpl tai 5kpl :)

   Poista
 5. Anonyymi12/10/13

  Voiko sieltä Tukholman kentältä käydä vs:ssä vaikkei lentäisikään? Ja oliko siellä jotain muutakuin pelkkää kosmetiikkaa, kuten bikineitä alusvaatteita ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa en tiedä kun olen tukholman victorias secretin tulon jälkeen kulkenut tuota välimatkaa vain laivalla... Mutta ensi viikolla olen nähtävästi menossa koneella, joten voin kerto sitten. Uskon kyllä että sinne ei pääse muuten vain :( Ja minusta siellä oli pelkkää kosmetiikka yms :)

   Poista