21. heinäkuuta 2013

PORI JAZZ 2013

Heippa! Elikkä nyt on sitten koettu Pori Jazz ensimmäisen kerran elämässä. En odottaut kovinkaan erikoista festaria tuon mahtavan Ruisrockin jälkeen, mutta paikanpäälle päästyäni meno yllätti minut aivan totaallisesti! Paikanpäälle oli tullut tuhansia ihmisiä pitämään picnikkiä ja kuuntelemaan hyvää musiikkia, ja vaikka sadetta tuli kuuroittain porukkaa vain tuli lisää. Huomasi kuinka monet olivat käyneet jo aikaisemmin ja tiesivät tasantarkkaan millaisten tavaroiden kanssa pärjää säällä kuin säällä. Perjantai päivältä odotin kovasti Olly Mursin ja John Legendin keikkoja, ja kyllähän se odotus kannattikin. Nimittäin päästiin siskon kanssa aivan lavan eteen, ja meillä oli sadetakki jota pidettiin päiden päällä että saatiin nauttia keikasta kuivina ja että saatiin paljon hyviä kuvia! Tosin kuvat otettiin salaa... Seinässä nimitääin luki EI kameroita. Hups! Leikitään että me ei huomattu kyseistä kylttiä :D Kaiken kaikkiaan Pori Jazz Oli upea ja festarin jälkeinen tunnelma Porin festarikadulla oli suurenmoinen! Ehdottomasti uudelleen ensi kesänä jos luvassa on hyviä artisteja. Tänään illalla olisi luvassa lähtö Tukholmaan kaverini ja perheitten kanssa tuolla uudella Viking Gracella. Mutta siitä on tulossa aivan varmasti kuvia kun pääsen takaisin suomeen! Pitäkää hauska alkuviikko! :* IMG_1749 IMG_1963 IMG_2001
IMG_1868IMG_1954 IMG_2017 IMG_2042
<3 Julija

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, ja ihanassa asussa oot ollut liikkeellä!

  http://annasophiadiy.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Anonyymi21/7/13

  Ihania kuvia! Onpa hauskat housut, mistä olet ostanut ne, vai tuunasitko itse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen itse tuunannut housut, heittelemällä vain maalia :)

   Poista
 3. Anonyymi23/7/13

  Moi, tämä kysymys kuulostaa varmaankin todella oudoll/tyhmälle, mutta kun koulutkin alkavat taas pian, niin minkä lainen/ merkkinen penaali sinulla on? Niin ja olet todella kaunis ja olen rakastunut blogiisi! ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah oon itsekkin jo alkanut panikoimaan koulujuttuja :D Mulla on kaksi penaalia ja molemmat ovat Orning & Redan :)

   Poista